Άσκηση με τον Άντι: Προπόνηση στο σαλόνι 45

1
Άσκηση με τον Άντι: Προπόνηση στο σαλόνι 45

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Καλώς ήρθατε στη σειρά ασκήσεων στο σαλόνι μου! Κάθε εβδομάδα, μοιράζομαι μια προπόνηση από την προσωπική μου ρουτίνα άσκησης — και μετά την κάνω σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να την ακολουθήσετε. Αυτές οι προπονήσεις είναι προαιρετικές και είναι απλώς ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε την καθημερινή σας άσκηση.

Προπόνηση στο σαλόνι 45

Η προπόνηση αυτής της εβδομάδας είναι αρκετά μοναδική κάνουμε μόνο δύο κινήσεις. Θα κάνουμε μόνο push-ups και squats. Έχουμε κάνει ρουτίνες χρησιμοποιώντας μόνο αυτές τις δύο ασκήσεις στο παρελθόν, αλλά όχι μέσα Αυτό μορφή.

Ξεκινάμε με ένα γύρο: 1 push-up, 1 squat. Μετά δύο: 2 push-ups, 2 squats. Μετά τρεις. Καταλαβαίνετε την ιδέα. Θα συνεχίσουμε με αυτό το μοτίβο μέχρι να τελειώσουμε τα δέκα λεπτά μας.

Πόσο μακριά πιστεύετε ότι θα φτάσετε; Δεν υπάρχει λάθος απάντηση. Εσείς και εγώ θα τελειώσουμε πιθανώς σε διαφορετικούς αριθμούς και μπορεί να είμαστε σε διαφορετικές ασκήσεις σε διαφορετικά σημεία στα επόμενα δέκα λεπτά αλλά το σημαντικό μέρος είναι: θα τα δώσουμε όλα (ενώ ακούμε ακόμα το σώμα μας) και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Κατεβάστε 10 δωρεάν προπονήσεις με βάρος σώματος

Όπως πάντα, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, αυτή η προπόνηση μάλλον ακούγεται όμορφη απλόςαλλά πιστέψτε με — αυτό δεν σημαίνει ότι είναι Ανετα. Μη διστάσετε να τροποποιήσετε οποιαδήποτε από τις κινήσεις για να ταιριάζει με τους στόχους, την ευελιξία και το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

Μπορείτε να βρείτε τις υπόλοιπες προπονήσεις μου στο σαλόνι κάνοντας κλικ εδώ. Συνιστώ να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον σύνδεσμο, ώστε κάθε φορά που χρειάζεστε μια ιδέα άσκησης, θα έχετε στη διάθεσή σας ολόκληρη τη βιβλιοθήκη μου με βίντεο που ακολουθούν.

Άντι Πετράνεκ
Ο Andy είναι αυτό που θα λέγατε ένας σύγχρονος άνθρωπος της Αναγέννησης: ένας πρώην επαγγελματίας τρομπετίστας που φοίτησε στο Eastman School of Music. ένας σνόουμπορντ, ποδηλάτης βουνού, σέρφερ, καγιάκ, κωπηλάτης, ορειβάτης και πρώην πεζοναύτης (βετεράνος του Πολέμου του Κόλπου). Ένας επαγγελματίας χορηγός δρομέας περιπέτειας. και ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχων που προκρίθηκε και συμμετείχε στους Αγώνες CrossFit σε ηλικία 43 ετών.

Ο Andy είναι πιστοποιημένος CHEK Practitioner και προπονητής ολιστικού τρόπου ζωής. Κατέχει ένα φάσμα πιστοποιήσεων από το CrossFit και είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής τρεξίματος Vivobarefoot. Έχει εκπαιδευτεί ως βουδιστής Ζεν και αποφοίτησε με μεταπτυχιακό στην πνευματική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Σάντα Μόνικα.

Ο Andy ίδρυσε το CrossFit LA ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα προπονητικά κέντρα CrossFit στον κόσμο και το πρώτο που εμφανίστηκε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης. Είναι ο συνιδρυτής της Whole Life Challenge, Inc, επί του παρόντος πρόεδρός της, και είναι επίσης σύμβουλος και life/business coach. Ο Άντι ζει στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του, Τζούλια, και τον γιο του, Ντάσελ.

Schreibe einen Kommentar