Άσκηση με τον Άντι: Προπόνηση στο σαλόνι 31

0
Άσκηση με τον Άντι: Προπόνηση στο σαλόνι 31

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Καλώς ήρθατε στη σειρά ασκήσεων στο σαλόνι μου! Κάθε εβδομάδα, μοιράζομαι μια προπόνηση από την προσωπική μου ρουτίνα άσκησης — και μετά την κάνω σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να την ακολουθήσετε. Αυτές οι προπονήσεις είναι προαιρετικές και είναι απλώς ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε την καθημερινή σας άσκηση.

Προπόνηση στο σαλόνι 31

Η προπόνηση αυτής της εβδομάδας είναι λίγο διαφορετική στο ότι δεν εργαζόμαστε με κανένα είδος διαστήματος. Αντίθετα, θα κάνουμε ένα AMRAP, το οποίο σημαίνει „όσο το δυνατόν περισσότερους γύρους“. Και θα δουλέψουμε (με τον δικό μας προσωπικό ρυθμό) για δώδεκα συνεχόμενα λεπτά.

Θα κάνουμε ένα κύκλωμα τριών ασκήσεων. Παρακολουθήστε το βίντεο για μια εξήγηση για κάθε κίνηση, καθώς και πώς να τις τροποποιήσετε στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Δείτε πώς φαίνεται η προπόνηση:

AMRAP 12:

  • 8 αψιδωτοί βράχοι
  • 12 γόνατο κάτω και πάνω
  • 16 πάπια κάτω από πλάγιες καταλήψεις

Κατεβάστε 10 δωρεάν προπονήσεις με βάρος σώματος

Θυμηθείτε: δεν υπάρχει «σωστός» ή «λάθος» τρόπος να προσεγγίσετε αυτές τις προπονήσεις στο σαλόνι. Ακούστε το σώμα σας και δουλέψτε με την ταχύτητα και το εύρος κίνησης που σας φαίνεται εντάξει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας εύκολα με τον εαυτό σου, αλλά σημαίνει ότι πρέπει να νιώθεις ελεύθερος να τροποποιήσεις τις κινήσεις.

Μπορείτε να βρείτε τις υπόλοιπες προπονήσεις μου στο σαλόνι κάνοντας κλικ εδώ. Συνιστώ να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον σύνδεσμο, ώστε κάθε φορά που χρειάζεστε μια ιδέα άσκησης, θα έχετε στη διάθεσή σας ολόκληρη τη βιβλιοθήκη μου με βίντεο που ακολουθούν.

Άντι Πετράνεκ
Ο Andy είναι αυτό που θα λέγατε ένας σύγχρονος άνθρωπος της Αναγέννησης: ένας πρώην επαγγελματίας τρομπετίστας που φοίτησε στο Eastman School of Music. ένας σνόουμπορντ, ποδηλάτης βουνού, σέρφερ, καγιάκ, κωπηλάτης, ορειβάτης και πρώην πεζοναύτης (βετεράνος του Πολέμου του Κόλπου). Ένας επαγγελματίας χορηγός δρομέας περιπέτειας. και ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχων που προκρίθηκε και συμμετείχε στους Αγώνες CrossFit σε ηλικία 43 ετών.

Ο Andy είναι πιστοποιημένος CHEK Practitioner και προπονητής ολιστικού τρόπου ζωής. Κατέχει ένα φάσμα πιστοποιήσεων από το CrossFit και είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής τρεξίματος Vivobarefoot. Έχει εκπαιδευτεί ως βουδιστής Ζεν και αποφοίτησε με μεταπτυχιακό στην πνευματική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Σάντα Μόνικα.

Ο Andy ίδρυσε το CrossFit LA ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα προπονητικά κέντρα CrossFit στον κόσμο και το πρώτο που εμφανίστηκε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης. Είναι συνιδρυτής της Whole Life Challenge, Inc, επί του παρόντος πρόεδρός της, και είναι επίσης σύμβουλος και life/business coach. Ο Άντι ζει στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του, Τζούλια, και τον γιο του, Ντάσελ.

Schreibe einen Kommentar