Άσκηση με τον Άντι: Προπόνηση στο σαλόνι 46

0
Άσκηση με τον Άντι: Προπόνηση στο σαλόνι 46

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Καλώς ήρθατε στη σειρά ασκήσεων στο σαλόνι μου! Κάθε εβδομάδα, μοιράζομαι μια προπόνηση από την προσωπική μου ρουτίνα άσκησης — και μετά την κάνω σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να την ακολουθήσετε. Αυτές οι προπονήσεις είναι προαιρετικές και είναι απλώς ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε την καθημερινή σας άσκηση.

Προπόνηση στο σαλόνι 46

Δεν πρόκειται να νικήσω γύρω από τον θάμνο: η σημερινή προπόνηση θα είναι μια πραγματική πρόκληση. Όμως, αυτή είναι στην πραγματικότητα η τρίτη μέρα στη σειρά που θα κάνω αυτή την προπόνηση έτσι είναι είναι δυνατόν.

Ο στόχος σε αυτή την προπόνηση είναι να κάνετε 100 squats, 100 push-ups και 100 sit-ups σε λιγότερο από δεκάμισι λεπτά. Για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, θα κάνουμε 3 λεπτά χωρίς διακοπή σε κάθε άσκηση, με 30 δευτερόλεπτα ανάπαυσης ενδιάμεσα.

Έτσι, η προπόνηση μοιάζει με αυτό:

  • 3:00 καταλήψεις
  • :30 ξεκούραση
  • 3:00 push-ups
  • :30 ξεκούραση
  • 3:00 καθιστοί

Κατεβάστε 10 δωρεάν προπονήσεις με βάρος σώματος

Μπορείτε να τροποποιήσετε οποιαδήποτε από τις ασκήσεις όπως θέλετε. Κάντε ό,τι μπορείτε για να είστε απασχολημένοι για αυτά τα διαστήματα των τριών λεπτών. Η αποστολή σας θα ολοκληρωθεί όταν φτάσετε τις 100 επαναλήψεις κάθε άσκησης. Αλλά αν δεν φτάσετε εκεί σήμερα, απλώς προσπαθήστε ξανά στο μέλλον. Αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική ρουτίνα αναφοράς που πρέπει να επαναλαμβάνεται από καιρό σε καιρό.

Μπορείτε να βρείτε τις υπόλοιπες προπονήσεις μου στο σαλόνι κάνοντας κλικ εδώ. Συνιστώ να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον σύνδεσμο, ώστε κάθε φορά που χρειάζεστε μια ιδέα άσκησης, θα έχετε στη διάθεσή σας ολόκληρη τη βιβλιοθήκη μου με βίντεο που ακολουθούν.

Άντι Πετράνεκ
Ο Andy είναι αυτό που θα λέγατε ένας σύγχρονος άνθρωπος της Αναγέννησης: ένας πρώην επαγγελματίας τρομπετίστας που φοίτησε στο Eastman School of Music. ένας σνόουμπορντ, ποδηλάτης βουνού, σέρφερ, καγιάκ, κωπηλάτης, ορειβάτης και πρώην πεζοναύτης (βετεράνος του Πολέμου του Κόλπου). Ένας επαγγελματίας χορηγός δρομέας περιπέτειας. και ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχων που προκρίθηκε και συμμετείχε στους Αγώνες CrossFit σε ηλικία 43 ετών.

Ο Andy είναι πιστοποιημένος CHEK Practitioner και προπονητής ολιστικού τρόπου ζωής. Κατέχει ένα φάσμα πιστοποιήσεων από το CrossFit και είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής τρεξίματος Vivobarefoot. Έχει εκπαιδευτεί ως βουδιστής Ζεν και αποφοίτησε με μεταπτυχιακό στην πνευματική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Σάντα Μόνικα.

Ο Andy ίδρυσε το CrossFit LA ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα προπονητικά κέντρα CrossFit στον κόσμο και το πρώτο που εμφανίστηκε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης. Είναι ο συνιδρυτής της Whole Life Challenge, Inc, επί του παρόντος πρόεδρός της, και είναι επίσης σύμβουλος και life/business coach. Ο Άντι ζει στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του, Τζούλια, και τον γιο του, Ντάσελ.

Schreibe einen Kommentar