Άσκηση με τον Άντι: Προπόνηση στο σαλόνι 19

0
Άσκηση με τον Άντι: Προπόνηση στο σαλόνι 19

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Καλώς ήρθατε στη σειρά ασκήσεων στο σαλόνι μου! Κάθε εβδομάδα, μοιράζομαι μια προπόνηση από την προσωπική μου ρουτίνα άσκησης — και μετά την κάνω σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να την ακολουθήσετε. Αυτές οι προπονήσεις είναι προαιρετικές και είναι απλώς ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε την καθημερινή σας άσκηση.

Προπόνηση στο σαλόνι 19

Η σημερινή προπόνηση βασίζεται σε ένα σχέδιο της Βασιλικής Καναδικής Αεροπορίας που ονομάζεται το σχέδιο 5BX. Το σχέδιο 5BX επινοήθηκε έτσι ώστε οι Καναδοί πιλότοι που δεν μπορούσαν να βγουν έξω για να ασκηθούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα να μπορούν να διατηρήσουν τη φυσική κατάσταση που χρειάζονταν. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε κολλήσει μέσα σας αυτή τη στιγμή, γι‘ αυτό επέλεξα αυτήν την προπόνηση έχοντας αυτό κατά νου.

Το σχέδιο 5BX έχει πολλαπλά επίπεδα για να απευθύνεται σε αρχάριους, μεσαίους και προχωρημένους εκπαιδευόμενους. Η σημερινή προπόνηση ανήκει στο ενδιάμεσο επίπεδο του προγράμματος. Αλλά όπως με όλες τις προπονήσεις μου στο σαλόνι, μπορείτε να το προσαρμόσετε στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και ικανότητάς σας — και δεν υπάρχει τίποτα „λάθος“ σε αυτό. Απλώς μείνετε απασχολημένοι, δουλέψτε σκληρά και κρατήστε καλή στάση για τα έντεκα λεπτά που θα εργαστούμε μαζί.

Κατεβάστε 10 δωρεάν προπονήσεις με βάρος σώματος

Καθώς περνάτε από αυτήν την προπόνηση, κρατήστε ένα σημειωματάριο ή ένα ημερολόγιο προπόνησης ώστε να μπορείτε να σημειώνετε τις επαναλήψεις σας για κάθε άσκηση. Με αυτόν τον τρόπο, όταν κάνετε ξανά αυτήν την προπόνηση, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη βελτίωσή σας.

Εδώ είναι η προπόνηση:

  1. Λυγίστε και φτάστε, 2 λεπτά
  2. Κοίλοι βράχοι, 1 λεπτό
  3. Arch-ups, 1 λεπτό
  4. Push-ups, 1 λεπτό
  5. Τρέξιμο στη θέση του, 6 λεπτά (κάθε 75 επαναλήψεις κάνουν 10 άλματα squat)

Μπορείτε να βρείτε τις υπόλοιπες προπονήσεις μου στο σαλόνι κάνοντας κλικ εδώ. Συνιστώ να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον σύνδεσμο, ώστε κάθε φορά που χρειάζεστε μια ιδέα άσκησης, θα έχετε στη διάθεσή σας ολόκληρη τη βιβλιοθήκη μου με βίντεο που ακολουθούν.

Άντι Πετράνεκ
Ο Andy είναι αυτό που θα λέγατε ένας σύγχρονος άνθρωπος της Αναγέννησης: ένας πρώην επαγγελματίας τρομπετίστας που φοίτησε στο Eastman School of Music. ένας σνόουμπορντ, ποδηλάτης βουνού, σέρφερ, καγιάκ, κωπηλάτης, ορειβάτης και πρώην πεζοναύτης (βετεράνος του Πολέμου του Κόλπου). Ένας επαγγελματίας χορηγός δρομέας περιπέτειας. και ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχων που προκρίθηκε και συμμετείχε στους Αγώνες CrossFit σε ηλικία 43 ετών.

Ο Andy είναι πιστοποιημένος CHEK Practitioner και προπονητής ολιστικού τρόπου ζωής. Κατέχει ένα φάσμα πιστοποιήσεων από το CrossFit και είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής τρεξίματος Vivobarefoot. Έχει εκπαιδευτεί ως βουδιστής Ζεν και αποφοίτησε με μεταπτυχιακό στην πνευματική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Σάντα Μόνικα.

Ο Andy ίδρυσε το CrossFit LA ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα προπονητικά κέντρα CrossFit στον κόσμο και το πρώτο που εμφανίστηκε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης. Είναι συνιδρυτής της Whole Life Challenge, Inc, επί του παρόντος πρόεδρός της, και είναι επίσης σύμβουλος και life/business coach. Ο Άντι ζει στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του, Τζούλια, και τον γιο του, Ντάσελ.

Schreibe einen Kommentar