Άσκηση με τον Andy: Προπόνηση στο σαλόνι 29

0
Άσκηση με τον Andy: Προπόνηση στο σαλόνι 29

Χρόνος διαβασματός: 1 λεπτό

Καλώς ήρθατε στη σειρά ασκήσεων στο σαλόνι μου! Κάθε εβδομάδα, μοιράζομαι μια προπόνηση από την προσωπική μου ρουτίνα άσκησης — και μετά την κάνω σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να την ακολουθήσετε. Αυτές οι προπονήσεις είναι προαιρετικές και είναι απλώς ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε την καθημερινή σας άσκηση.

Προπόνηση στο σαλόνι 29

Η προπόνηση αυτής της εβδομάδας ονομάζεται „Tabata mash-up“. Αυτό σημαίνει απλώς ότι θα δουλεύουμε για είκοσι δευτερόλεπτα κάθε φορά και θα εναλλάσσουμε δύο κινήσεις. Θα το κάνουμε αυτό συνολικά οκτώ φορές για ένα μεγάλο σύνολο οκτώ λεπτών.

Κατεβάστε 10 δωρεάν προπονήσεις με βάρος σώματος

Οι δύο κινήσεις που θα κάνουμε είναι οι βολάν και τα push-ups. Έχω έναν συνεργάτη σε αυτήν την προπόνηση, οπότε θα μας δείτε να κάνουμε ο καθένας μια διαφορετική εκδοχή των κινήσεων (που θα σας δώσει μερικές ιδέες για την κλιμάκωση στο δικό σας επίπεδο).

8 γύροι από:

  1. 20 δευτερόλεπτα lunges
  2. 10 δευτερόλεπτα ξεκούρασης
  3. 20 δευτερόλεπτα push-ups
  4. 10 δευτερόλεπτα ξεκούρασης

Μπορείτε να βρείτε τις υπόλοιπες προπονήσεις μου στο σαλόνι κάνοντας κλικ εδώ. Συνιστώ να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον σύνδεσμο, ώστε κάθε φορά που χρειάζεστε μια ιδέα άσκησης, θα έχετε στη διάθεσή σας ολόκληρη τη βιβλιοθήκη μου με βίντεο που ακολουθούν.

Άντι Πετράνεκ
Ο Andy είναι αυτό που θα λέγατε ένας σύγχρονος άνθρωπος της Αναγέννησης: ένας πρώην επαγγελματίας τρομπετίστας που φοίτησε στο Eastman School of Music. ένας σνόουμπορντ, ποδηλάτης βουνού, σέρφερ, καγιάκ, κωπηλάτης, ορειβάτης και πρώην πεζοναύτης (βετεράνος του Πολέμου του Κόλπου). Ένας επαγγελματίας χορηγός δρομέας περιπέτειας. και ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχων που προκρίθηκε και συμμετείχε στους Αγώνες CrossFit σε ηλικία 43 ετών.

Ο Andy είναι πιστοποιημένος CHEK Practitioner και προπονητής ολιστικού τρόπου ζωής. Κατέχει ένα φάσμα πιστοποιήσεων από το CrossFit και είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής τρεξίματος Vivobarefoot. Έχει εκπαιδευτεί ως βουδιστής Ζεν και αποφοίτησε με μεταπτυχιακό στην πνευματική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Σάντα Μόνικα.

Ο Andy ίδρυσε το CrossFit LA ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα προπονητικά κέντρα CrossFit στον κόσμο και το πρώτο που εμφανίστηκε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης. Είναι συνιδρυτής της Whole Life Challenge, Inc, επί του παρόντος πρόεδρός της, και είναι επίσης σύμβουλος και life/business coach. Ο Άντι ζει στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του, Τζούλια, και τον γιο του, Ντάσελ.

Schreibe einen Kommentar