Άσκηση με τον Andy: Προπόνηση στο σαλόνι 39

0
Άσκηση με τον Andy: Προπόνηση στο σαλόνι 39

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Καλώς ήρθατε στη σειρά ασκήσεων στο σαλόνι μου! Κάθε εβδομάδα, μοιράζομαι μια προπόνηση από την προσωπική μου ρουτίνα άσκησης — και μετά την κάνω σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να την ακολουθήσετε. Αυτές οι προπονήσεις είναι προαιρετικές και είναι απλώς ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε την καθημερινή σας άσκηση.

Προπόνηση στο σαλόνι 39

Η προπόνηση αυτής της εβδομάδας είναι πολύ απλή — το κάνω ακόμη και φορώντας τα «επαγγελματικά» ρούχα μου. Το νόημα αυτής της προπόνησης δεν είναι να πας όσο πιο σκληρά γίνεται, αλλά απλώς να κάνεις την καθημερινή σου άσκηση και να νιώθεις καλά (σωματικά και ψυχικά). Δεν θα είναι η πιο δύσκολη προπόνηση που έχετε κάνει ποτέ, αλλά πραγματικά δεν πρέπει να κάνουμε την πιο δύσκολη προπόνηση κάθε μέρα, σωστά;

Η μορφή της προπόνησης έχει ως εξής:

  • Λεπτό 1: 20 push-ups, ανάπαυση για οποιαδήποτε στιγμή δεν χρειάζεται για push-ups
  • Λεπτό 2: 20 squats, ξεκούραση για οποιαδήποτε στιγμή δεν χρειάζεται για squats

Θα συνεχίσουμε για 10 λεπτά. Έτσι, μέχρι να τελειώσετε, θα έχετε κάνει 100 push-ups και 100 squats.

Κατεβάστε 10 δωρεάν προπονήσεις με βάρος σώματος

Θυμηθείτε, μπορείτε να τροποποιήσετε τα push-ups και τα squats σας για να καλύψετε τις ανάγκες σας — είτε κάνοντάς τα πιο σκληρά είτε μειώνοντάς τα. Δεν υπάρχει «λάθος» τρόπος εάν κινείστε με ασφάλεια και αισθάνεστε τα οφέλη των κινήσεων.

Μπορείτε να βρείτε τις υπόλοιπες προπονήσεις μου στο σαλόνι κάνοντας κλικ εδώ. Συνιστώ να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον σύνδεσμο, ώστε κάθε φορά που χρειάζεστε μια ιδέα άσκησης, θα έχετε στη διάθεσή σας ολόκληρη τη βιβλιοθήκη μου με βίντεο που ακολουθούν.

Άντι Πετράνεκ
Ο Andy είναι αυτό που θα λέγατε ένας σύγχρονος άνθρωπος της Αναγέννησης: ένας πρώην επαγγελματίας τρομπετίστας που φοίτησε στο Eastman School of Music. ένας σνόουμπορντ, ποδηλάτης βουνού, σέρφερ, καγιάκ, κωπηλάτης, ορειβάτης και πρώην πεζοναύτης (βετεράνος του Πολέμου του Κόλπου). Ένας επαγγελματίας χορηγός δρομέας περιπέτειας. και ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχων που προκρίθηκε και συμμετείχε στους Αγώνες CrossFit σε ηλικία 43 ετών.

Ο Andy είναι πιστοποιημένος CHEK Practitioner και προπονητής ολιστικού τρόπου ζωής. Κατέχει ένα φάσμα πιστοποιήσεων από το CrossFit και είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής τρεξίματος Vivobarefoot. Έχει εκπαιδευτεί ως βουδιστής Ζεν και αποφοίτησε με μεταπτυχιακό στην πνευματική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Σάντα Μόνικα.

Ο Andy ίδρυσε το CrossFit LA ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα προπονητικά κέντρα CrossFit στον κόσμο και το πρώτο που εμφανίστηκε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης. Είναι συνιδρυτής της Whole Life Challenge, Inc, επί του παρόντος πρόεδρός της, και είναι επίσης σύμβουλος και life/business coach. Ο Άντι ζει στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του, Τζούλια, και τον γιο του, Ντάσελ.

Schreibe einen Kommentar