Ανησυχείτε για την πληρωμή στεγαστικού δανείου; Δείτε πώς να πληρώσετε νωρίς την υποθήκη.

0
Ανησυχείτε για την πληρωμή στεγαστικού δανείου;  Δείτε πώς να πληρώσετε νωρίς την υποθήκη.

Η εξόφληση της υποθήκης σας νωρίτερα σας εξοικονομεί δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Επίσης, μπορεί να σας κοστίσει το ίδιο για την πληρωμή του χρέους. Αλλά και πάλι, το να απαλλαγείτε από ένα στεγαστικό δάνειο νωρίς θα μπορούσε εύκολα να σχετίζεται με την ψυχική ηρεμία που κερδίζετε από την ιδιοκτησία του σπιτιού σας. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοφλήσετε νωρίς το στεγαστικό σας δάνειο:

#1. Αναχρηματοδότηση σε βραχυπρόθεσμο δάνειο

Πήρατε στεγαστικό δάνειο 20 ετών; Η αναχρηματοδότησή του ως 10ετές δάνειο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτό το στεγαστικό δάνειο πιο γρήγορα και προφανώς θα βελτιώσει και το κόστος χρηματοδότησης – σύντομοι όροι δανείου που συνήθως συνδυάζονται με χαμηλότερες προμήθειες τόκων.

Επιπλέον, λόγω της πιο περιορισμένης περιόδου, θα πληρώσετε πολύ λιγότερα μετρητά σε τόκους – επομένως οι δόσεις για μια προκαταβολή 10 ετών δεν είναι διπλάσιες από το κόστος μιας προκαταβολής 10 ετών. είναι εντελώς λιγότερα.

Υπολογίστε την πληρωμή του στεγαστικού σας δανείου με έναν υπολογιστή αποπληρωμής στεγαστικού δανείου και παίξτε με τους αριθμούς για να αντιληφθείτε το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσετε για να κάνετε μια 10ετή αναχρηματοδότηση.

#2. Κάντε επιπλέον δόσεις στεγαστικού δανείου.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορεί να έχετε την επιλογή να λάβετε μια καλή συμφωνία για τους τόκους μειώνοντας ταυτόχρονα τη διάρκεια της πίστωσής σας είναι να κάνετε πρόσθετες δόσεις στεγαστικού δανείου. Σε περίπτωση που η τράπεζά σας δεν χρεώσει τιμωρία για την έγκαιρη φροντίδα της υποθήκης σας, σκεφτείτε το συνοδευτικό έγκαιρο στεγαστικών δανείων διαδικασίες αποπληρωμής.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε φωτίσει τον τοκογλύφο σας ότι οι πρόσθετες δόσεις σας πρέπει να ισχύουν για την αρχή, όχι για τους τόκους. Διαφορετικά, η τράπεζά σας μπορεί να περιλαμβάνει την πληρωμή για μελλοντικές προγραμματισμένες τακτικά προγραμματισμένες δόσεις, οι οποίες δεν θα σας αφήσουν στην άκρη καθόλου μετρητά.

Ομοίως, προσπαθήστε να προπληρώσετε κατά την έναρξη του δανείου όταν οι τόκοι είναι στο αποκορύφωμά τους. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της τακτικά προγραμματισμένης δόσης σας για τα αρχικά όχι πολλά χρόνια πηγαίνει προς τόκους, όχι προς αρχή. Επίσης, οι τόκοι προσαυξάνονται, πράγμα που σημαίνει ότι το πλεονέκτημα κάθε μήνα ελέγχεται από το συνολικό οφειλόμενο ποσό, το οποίο είναι κεφάλαιο συν τόκους.

#3. Κάντε δόσεις μοναδικού ποσού σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Μια επιλογή σε αντίθεση με την επαναξιολόγηση είναι να κάνετε δόσεις ενός ποσού στο κεφάλαιο σας όταν μπορείτε. Για παράδειγμα, οι κάτοχοι ακινήτων που παίρνουν τεράστια μπόνους ή αποκτούν χρήματα ή πουλούν σημαντικά πράγματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πρόσθετα μετρητά για να σβήσουν την υποθήκη τους.

Δεδομένου ότι οι πιστώσεις VA και FHA δεν μπορούν να επαναξιολογηθούν, οι δόσεις μοναδικού ποσού μπορεί να είναι το καλύτερο για τους δανειολήπτες με αυτά τα δάνεια. Επιπλέον, θα γλιτώσετε τα έξοδα του δανειστή για την επανεπεξεργασία.

Σε ορισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στεγαστικών δανείων, θα πρέπει να υποδείξετε πότε θα διατεθούν πρόσθετα μετρητά στον εντολέα. Επικοινωνήστε με τον σέρβις σας σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι για το πώς θα εφαρμοστούν δόσεις μοναδικού ποσού.

#4. Κάντε χώρο στον προϋπολογισμό σας

Ίσως η καλύτερη προσέγγιση για να φροντίσετε πιο γρήγορα το στεγαστικό σας δάνειο είναι να πληρώσετε περισσότερο από το οφειλόμενο ποσό από μήνα σε μήνα. Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές. Ωστόσο, πιθανότατα δεν θα καταλάβετε ακριβώς πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν κάποια επιπλέον χρήματα.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ζητήσατε ένα στεγαστικό δάνειο σταθερού επιτοκίου 20 ετών 250.000 $ με ετήσιο επιτόκιο 5% (ΑΠΡ) και έχετε 15 χρόνια δανεισμού. Αυτό θα σήμαινε ότι οφείλετε 1.342,05 $ κάθε μήνα. Προς το παρόν οραματιστείτε ότι επισυνάπτετε μόνο 20 $ επιπλέον σε κάθε δόση. Θα συντομεύατε το χρονικό πλαίσιο αποπληρωμής κατά οκτώ μήνες και θα εξοικονομήσετε 5.722 $ σε τόκους. Μπορείτε να κάνετε τον υπολογισμό χρησιμοποιώντας α αριθμομηχανή υποθηκών.

Για επιπλέον 20 $ κάθε μήνα, θα πρέπει να αφαιρείτε έναν υπερβολικό εσπρέσο την εβδομάδα πολλά σνακ σε πακέτο. Η διάθεση πολύ περισσότερων μετρητών για πρόσθετες πληρωμές θα οδηγήσει σε πολύ περισσότερα επενδυτικά κεφάλαια.

Θυμηθείτε ότι θα προτιμούσατε να μην παρασυρθείτε εδώ και να μετανοήσετε άλλους οικονομικούς στόχους για να διευθετήσετε το στεγαστικό σας δάνειο πιο γρήγορα. Τα στεγαστικά δάνεια είναι πιθανώς τα φθηνότερα δάνεια εκεί έξω, οπότε φροντίστε να φροντίζετε άλλα χρέη με υψηλότερους τόκους και να τα τοποθετείτε προτού αρχίσετε να μειώνετε σε διαφορετικούς χώρους του προϋπολογισμού σας.

#5. Δοκιμάστε το σχέδιο δολαρίου το μήνα.

Η τεχνική του δολαρίου το μήνα θα πρέπει να είναι οικονομικά πρακτική, εάν η αμοιβή σας αυξάνει κάπως αλλά αξιόπιστα μακροπρόθεσμα.

Κάθε μήνα, αυξήστε τη δόση σας κατά 1 $. Πληρώστε 900 $ τον πρώτο μήνα, 901 $ τον επόμενο μήνα, κ.λπ. Για ένα συμβόλαιο 30 ετών, 900 $ ανά μήνα με σταθερό κόστος χρηματοδότησης 6% με προκαταβολή 150.000 $, μπορείτε να μειώσετε τη διάρκεια του στεγαστικού σας δανείου κατά οκτώ χρόνια .

#6. Χρησιμοποιήστε απροσδόκητη αμοιβή

Στείλτε τυχόν απροσδόκητα μπόνους απευθείας στον οργανισμό στεγαστικών δανείων σας. Αυτό ενσωματώνει ανταμοιβές περίστασης, κυβερνητικά έντυπα και ανταμοιβές Visa. Η χρήση αυτών των μετρητών δεν θα περικόψει το συνηθισμένο πρόγραμμα δαπανών από μήνα σε μήνα;

ΑΠΟΨΗ

Αφού φροντίσετε το στεγαστικό σας δάνειο, μπορεί να αποκτήσετε ένα νέο αίσθημα υπερηφάνειας στο σπίτι σας. Ειλικρινά, το κατέχεις πραγματικά. Πιθανότατα θα έχετε επιπλέον μετρητά κάθε μήνα και θα αντιμετωπίζετε πολύ μικρότερο κίνδυνο να χάσετε το σπίτι σας εάν συναντήσετε κάποια κακή τύχη.

Ίσως χρειαστεί να πετύχετε περισσότερα από το να κάνετε την τελευταία δόση του στεγαστικού σας δανείου για να ολοκληρώσετε τη νέα σας κατάσταση δωρεάν ιδιοκτησίας.

Schreibe einen Kommentar