Απλοί τρόποι για να προσθέσετε στυλ στο σπίτι σας

1
Απλοί τρόποι για να προσθέσετε στυλ στο σπίτι σας

Ψάχνετε τρόπους για να προσθέσετε στυλ στο σπίτι σας;

Η εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ λειτουργικότητας, άνεσης και στυλ φαίνεται δύσκολη όταν διακόσμηση τα σπίτια μας. Ανεξάρτητα από το πόσα ξοδεύετε για έπιπλα, τα δωμάτιά σας εξακολουθούν να αισθάνονται σαν να τους λείπει κάτι. Δεν μοιάζουν σε τίποτα με τους τέλειους χώρους που βλέπουμε στα περιοδικά.

Μερικές φορές, αυτό μπορεί να λυθεί με μερικά απλά κόλπα, όπως η κατανόηση γιατί χρειάζεστε θεραπείες παραθύρων, που χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Διαβάστε αυτές τις συμβουλές για να μάθετε πώς κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται πιο κομψό.

Γυάλινο τραπέζι με τουλίπες σε βάζο

Αντιμετωπίστε την μπροστινή πόρτα όπως και μέσα

Μην παραβλέπετε την πρώτη εντύπωση του σπιτιού σας, ακόμα κι αν μένετε σε πολυκατοικία. Η αντιμετώπιση της εισόδου με την ίδια προσοχή με το εσωτερικό είναι ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε στυλ.

Βάλτε κάτι έξω, όπως ένα εποχιακό στεφάνι ή διακοσμητικά, ή ενημερώστε την πινακίδα του αριθμού του σπιτιού σας. Τα φυτά είναι μια καλή ιδέα, αρκεί να έχουν αρκετό φως.

Εμφάνιση αντικειμένων σε τρία

Ο κανόνας των τριών χρησιμοποιείται πολύ στη διακόσμηση και στο styling. Η εμφάνιση μιας τριάδας φαίνεται να είναι πιο ελκυστική στο μάτι και πιο ισορροπημένη, ειδικά όταν τα μεγέθη, τα ύψη και τα υλικά προσφέρουν κάποια ποικιλία.

Ξεκινήστε από μικρά δοκιμάζοντας αυτό το κόλπο σε μια γωνία και, στη συνέχεια, εφαρμόστε το σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Μην το παρακάνετε, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα εμφανιστεί επίσης.

Πλάκα φορτιστή με τρία βάζα

Στρώστε τα χαλιά και τα χαλιά σας

Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν αυτό το τέχνασμα ως έναν τρόπο για να εξοικονομήσουν χρήματα σε έργα πελατών ή για να εξαπατήσουν σε λήψεις περιοδικών. Αυτή η μέθοδος όχι μόνο κοστίζει λιγότερο για να συνδυάσετε ένα δωμάτιο, αλλά επίσης δεν σας στερεί από το να αποκτήσετε το σχέδιο που αγαπάτε, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βρείτε το σωστό μέγεθος χαλιού. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε πώς νιώθετε για μια πιο τολμηρή επιλογή και κάνει όλο το δωμάτιο να αισθάνεται πιο ζεστό και κομψό.

Ξεκινήστε τοποθετώντας ένα μικρό τολμηρό χαλί πάνω από ένα μεγαλύτερο ουδέτερο χαλί ή χαλί.

Τοποθετήστε τα βιβλία σας με εναλλακτικούς τρόπους

Ενώ η συνηθισμένη κάθετη ή ελαφρώς με τίτλο στοίβα στα ράφια είναι κοινή στα περισσότερα σπίτια, η εναλλακτική τοποθέτηση των βιβλίων σας είναι ένα πιο τολμηρό στυλ.

Δοκιμάστε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ κάθετων και οριζόντιων πασσάλων βιβλίων στα ράφια σας. Οι οριζόντιες στοίβες θα σπάσουν το σχέδιο των κάθετων γραμμών στα ράφια σας και θα προσθέσουν περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον. Θα διευκολύνει το στυλ των ραφιών με επιπλέον αντικείμενα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ο ρυθμός είναι τυχαίος και ο ίδιος παντού, καθώς ανατρέπει το σκοπό δημιουργώντας ένα άκαμπτο μοτίβο που είναι πολύ βαρύ στο μάτι.

Schreibe einen Kommentar