Γιατί με ενοχλεί που οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να χαράξουν γκράφιτι σε φυτά;

8
Γιατί με ενοχλεί που οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να χαράξουν γκράφιτι σε φυτά;

Ο Ζ και ο Μ μπορεί να είναι ερωτευμένοι, αλλά έπρεπε να καταστρέψουν ένα φυτό για να το μάθουν όλοι; Δεν νομίζω, αλλά ίσως δεν είμαι αρκετά ρομαντικός. Ή ίσως μου αρέσουν πολύ τα φυτά. Ή ίσως πραγματικά πιστεύω ότι τα φυτά αισθάνονται πόνο, όπως στο The Secret Life of Plants. Ό,τι κι αν είναι, δεν εκτιμώ αυτή τη μορφή τέχνης που ασκείται στα φυτά. (Αυτό γράφτηκε για πρώτη φορά το 2012, αλλά έπρεπε να ενημερωθεί όταν ενημέρωσα τον ιστότοπό μου.)

γκράφιτι στα φυτά

Γιατί χρειάζεται κάποιος να σκαλίσει σε φυτά; (περίπου το 2012)

Κάκτος στο Belle Isle στο Ντιτρόιτ

Αυτή η Opuntia leucotricha στο σπίτι της ερήμου στο Ωδείο Anna Scripps Whitcomb στο Belle Isle στο Ντιτρόιτ έχει σκαλιστεί με αρχικά, ημερομηνίες και ονόματα. Ποιος ήταν ο πρώτος που αποφάσισε ότι έπρεπε να σκαλίσουν σε αυτόν τον κάκτο; Πώς ήξεραν ότι θα επουλωθεί και θα κάλους με αυτόν τον τρόπο; Φοβήθηκαν μην τους πιάσουν; Τους ένοιαζε αν ήταν; Αυτός είναι ένας δημόσιος κήπος και αναρωτιέμαι πώς νιώθουν οι χιλιάδες άνθρωποι που το βλέπουν αυτό κάθε χρόνο. Πιστεύουν ότι είναι ρομαντικό, χαριτωμένο ή το θεωρούν φρικτό; Πόσο περισσότερο μπορεί να αντέξει αυτό το φυτό, πριν αποφασίσει ότι έχει κοπεί πάρα πολύ;

Γκράφιτι σε φυτά

8-7-11 είναι η ημερομηνία που μολύνθηκε αυτό το στέλεχος

γκράφιτι σε φυτά

Βαθιά κοπή γκράφιτι

Ωδείο Franklin Park

Επισκέπτομαι πολλά ωδεία καθώς ταξιδεύω και συνήθως βλέπω κάποιο είδος γκράφιτι σε φυτά. Νομίζω ότι μόλις ένα άτομο το κάνει, φαίνεται εντάξει για τους άλλους να κάνουν το ίδιο πράγμα. Ο κάκτος παρακάτω βρίσκεται στο Ωδείο Franklin Park στο Κολόμπους.

Κλούσια

Πότε ξεκίνησε η πρακτική της χάραξης ονομάτων σε φυτά; Ποιος ανακάλυψε ότι η χρήση ενός μαχαιριού σε λείο φλοιό οξιάς θα δημιουργούσε κάτι που θα υπήρχε για πάντα;
Μόλις έμαθα για το εργοστάσιο αυτόγραφων, ένα δημοφιλές φυτό στη Φλόριντα που χρησιμοποιείται συχνά ως φράκτες. ο Clusia rosea έχει χοντρά, δερματώδη φύλλα στα οποία οι άνθρωποι χαράζουν τα ονόματά τους. Οι επισκέπτες στα σπίτια των ανθρώπων ενθαρρύνονται να το κάνουν και να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους δίπλα του. Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φυτό εσωτερικού χώρου, εδώ στα βόρεια κλίματα, αλλά μπορώ να σας πω ότι οι άνθρωποι δεν θα γρατζουνούσαν τα ονόματά τους πάνω του, στο σπίτι μου. Αυτό το clusia ήταν στο Ωδείο του Phipp και ήταν μια έκθεση για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μάθουν για αυτό το φυτό.

Εντάξει για Pumpkins;

Πρέπει να ομολογήσω, ωστόσο, ότι το έχω δει να γίνεται σε κολοκύθες και νομίζω ότι είναι αρκετά έξυπνο. Λοιπόν, αυτό με κάνει υποκριτή; Υποθέτω ότι ισχύει. Αν κάτι πρόκειται να πεταχτεί στον σωρό κομποστοποίησης τον Νοέμβριο, πιστεύω ότι δεν γίνεται κακό. Αλλά, από την άλλη, οι οξιές και αυτή η φτωχή Οπούντια, ζουν για πολύ καιρό, παραμορφωμένα και σημαδεμένα να τα δουν όλοι.

Το Belle Isle φαίνεται πολύ καλύτερο

Τα καλά νέα είναι, όπως λέει πάντα η φίλη μου η Νάνσυ, προσλήφθηκε ένας νέος διευθυντής φυτοκομίας και έχει αφαιρέσει σχεδόν εντελώς τα γκράφιτι και όπως βλέπετε παρακάτω το φυτό είναι και πάλι όμορφο! Ο Jeremy Kemp άρχισε να κάνει τα μαγικά του στο ωδείο τον Φεβρουάριο του 2014 όταν προσλήφθηκε ως εργολάβος από το Belle Isle Conservancy και στη συνέχεια προσλήφθηκε από το DNR τον Φεβρουάριο του 2015 όταν ανέλαβαν το Belle Isle ως κρατικό πάρκο. Αν δεν έχετε πάει στο Belle Isle τον τελευταίο καιρό, αξίζει το ταξίδι. Ο Τζέρεμι και η ομάδα του έχουν ανανεώσει πλήρως το ωδείο και είναι ένα λαμπερό κόσμημα στο Belle Isle για άλλη μια φορά! Και είναι χωρίς γκράφιτι!

Ποια είναι η γνώμη σας για τα γκράφιτι σε φυτά;

Καλή εβδομάδα, φίλοι του φυτού!

Schreibe einen Kommentar