Επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια με την πρόκληση ολόκληρης ζωής

0
Επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια με την πρόκληση ολόκληρης ζωής

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Δέκα λεπτά άσκησης την ημέρα δεν φαίνονται σαν πολλή δραστηριότητα για μια πρόκληση φυσικής κατάστασης, έτσι δεν είναι; Καθώς προχωρούν οι παραδοσιακές προκλήσεις, ορισμένοι κανόνες – συμπεριλαμβανομένου αυτού – μπορεί να φαίνονται λίγο χαλαροί στα χαρτιά. Είναι σχεδόν λίγο σαν «διάλεξε τη δική σου περιπέτεια».

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει μέχρι τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Πρόκληση για να αποκτήσετε εξαιρετική φόρμα, αλλά είχαμε ένα εντελώς διαφορετικό είδος μεταμόρφωσης στο μυαλό μας όταν το δημιουργήσαμε. Το υποκείμενο ρεύμα της Πρόκλησης Ολόκληρης Ζωής είναι αυτό η υγεία και η ευημερία είναι η απόλυτη προσωπική σας ευθύνη. Κανείς δεν σου λέει αν το έκανες σωστά ή λάθος. Αν πεις ότι είναι αρκετά καλό, λέμε ότι είναι αρκετά καλό. Τα δέκα λεπτά δεν είναι οδηγία. Τα δέκα λεπτά σάς δίνουν ένα πρότυπο για να μετρήσετε το «ναι» ή το «όχι».

Δεν προσπαθούμε να κάνουμε κανέναν να προπονείται με 100% ένταση για κάθε μέρα της Πρόκλησης. Αυτό δεν θα σας προετοιμάσει για επιτυχία κατά τη διάρκεια ή μετά την Πρόκληση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ανάπτυξη της προθυμίας σας να αντιμετωπίζετε την ευημερία σας καθημερινά — και να έχετε επίγνωση του πώς το κάνατε.

Μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας περιπέτεια

Από τη μια μέρα στην άλλη είστε υπεύθυνοι για το τι είναι κατάλληλο, τι είναι αρκετά έντονο και τι ταιριάζει στη ζωή σας. Πρέπει να κάνεις κάτι αλλά δεν έχεις τίποτα να αποδείξεις. Δεν λαμβάνετε περισσότερα εύσημα εδώ για περισσότερη άσκηση, οπότε αποφασίζετε τι θα μετρήσει. Δεν είναι θέμα έντασης. Είναι θέμα λογοδοσίας.

Για μερικούς ανθρώπους, δέκα λεπτά από οτιδήποτε μπορεί να είναι αρκετά έντονα. Για άλλους, δέκα λεπτά είναι μόνο ενεργή αποκατάσταση. Είστε υπεύθυνοι για το πού πέφτετε στο φάσμα. Δεν θα σας πούμε ότι δεν το κάνατε αν πείτε ότι το κάνατε.

Μπορείς να κρύψεις την αλήθεια στον εαυτό σου, αλλά δεν μπορείς να κρύψεις πραγματικά τα αποτελέσματα. Κανείς άλλος δεν απογοητεύεται αν πεις στον εαυτό σου κάτι που ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια. Η ευθύνη για να κάνεις κάτι που κάνει τη διαφορά ανήκει σε σένα.

Η βιομηχανία γυμναστικής έχει επιλέξει την υγεία και τη φυσική κατάσταση και έχει δώσει σε όλους ένα τεχνητό πρότυπο για να μετρήσει την επιτυχία τους. Αλλά δεν συμφωνούμε. Δεν πιστεύουμε ότι η «γυμναστική» σημαίνει κοιλιακούς έξι πακέτων, σκληρά σώματα ή μαυρισμένα και λαδωμένα μοντέλα. Το πρότυπό μας είναι διαφορετικό. Βλέπουμε την «υγεία και φυσική κατάσταση» ως την επιδίωξη της ευημερίας. Είναι η επιδίωξη ενός συνόλου προτύπων που λειτουργεί εσείς. Είναι κάτι που πρέπει να αναζητήσετε, να δημιουργήσετε και να το κατέχετε.

Έτσι, η επιτυχία σας μπορεί πραγματικά να μετρηθεί μόνο με τι είναι σημαντικό για σένα.

Δέκα λεπτά κάθε μέρα ανοίγουν την πόρτα στη δέσμευση. Μπορείτε να το πάτε όσο πιο μακριά θέλετε.

Μάικλ Στάνγουικ
Ο Michael Stanwyck είναι ο συνιδρυτής του The Whole Life Challenge, μια ιδέα που αναπτύχθηκε κατά τα επτά χρόνια του ως προπονητής και διευθυντής γυμναστικής στο CrossFit Los Angeles.

Αποφοίτησε από το UCLA με πτυχίο στη φιλοσοφία καθώς και πτυχίο από τη Σχολή Μαγειρικών Τεχνών της Νότιας Καλιφόρνια και πιστεύει ότι το φαγητό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη μιας ζωής – μπορεί να θρέψει, να θεραπεύσει και να φέρει κοντά τους ανθρώπους.

Ο Michael πιστεύει ότι η υγεία και η ευημερία είναι τόσο μια κατάσταση του μυαλού όσο και μια κατάσταση του σώματος, και όταν πρόκειται για φυσική κατάσταση, φαγητό και ζωή γενικά, πιστεύει ότι το αργό είναι πολύ καλύτερο από το γρήγορο (τις περισσότερες φορές ). Το να σταματάς τακτικά για να εξετάζεις πράγματα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να αφήσεις ρίζες και να αναπτυχθείς.

Ξέρει ότι δεν θα τελειώσει ποτέ με τη δουλειά του και πιστεύει ότι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για την ευημερία σας ξεκινά με το να αγαπάτε και να δουλεύετε από αυτό που έχετε αυτή τη στιγμή.

Schreibe einen Kommentar