Η πιο φρικτή πλαστική συσκευασία που έστειλαν οι υποστηρικτές μας

6
Η πιο φρικτή πλαστική συσκευασία που έστειλαν οι υποστηρικτές μας

Όπως ίσως γνωρίζετε, έχουμε αγωνιστεί κατά της υπερβολικής χρήσης πλαστικού στους διαδρόμους παραγωγής των Coles και Woolies.

Για να καταλάβουμε την έκταση του προβλήματος, ζητήσαμε από τους υποστηρικτές μας να στείλουν τις πιο παράλογες συναντήσεις τους με γελοίες πλαστικές συσκευασίες σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Είχαμε συντριπτικές απαντήσεις. Εδώ είναι μερικά που μας άρεσε να μισούμε περισσότερο!

Days of Action: Οι εκδηλώσεις „Stickering“ μας επέτρεψαν να δείξουμε στους Coles και τους Woolies ποια φρούτα και λαχανικά θέλουμε να βλέπουμε χωρίς πλαστικό στο μέλλον.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει η γη μας apple-y κάποτε όλη αυτή η συσκευασία εισχωρεί στους ωκεανούς μας!

Αυτή η συσκευασία σκάει. Τι απέγινε ο φλοιός, ή όπως μας αρέσει να το λέμε, η φυσική συσκευασία;

ΕΝΑ ρίζα ξύπνημα – Οι Coles και οι Woolies είναι πεπεισμένοι ότι οι πατάτες δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς όλη αυτή τη συσκευασία, αλλά θα ήμασταν ενθουσιασμένοι αν τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος.

Το να πείσουν οι Coles και Woolies να αφαιρέσουν τις υπερβολικές συσκευασίες από τα καταστήματά τους ήταν απίστευτο αγγουράκι διαδικασία – και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου.

Μαρούλι αφιερώστε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε πόσο ντροπή είναι όλη αυτή η συσκευασία! Βοήθησέ μας πείτε στους Coles και Woolies ότι αυτό πρέπει να τελειώσει.

Δεν είμαι ειδικός, αλλά οι μπανάνες στα αριστερά δεν φαίνονται πολύ περισσότερο a-peeling από αυτά στα δεξιά;

Οι Coles και Woolies ανακοίνωσαν ότι θα δοκιμάσουν τη μείωση του πλαστικού για προϊόντα παραγωγής. Αλλά δεν είμαστε τόσο πεπεισμένοι: και τα δύο καταστήματα επανήλθαν προσωρινά στην πρόσφατη απαγόρευση της πλαστικής σακούλας που τέθηκε σε ισχύ στις αρχές του μήνα. Εάν αυτά τα καταστήματα δεν μπορούν να απαγορεύσουν την τσάντα, πώς θα μπορέσουν να καταφέρουν να απομακρύνουν τις γελοίες συσκευασίες στα προϊόντα;

Ως καταναλωτές, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της συλλογικής δράσης για να πούμε στους Coles και Woolies τι θέλουν οι αγοραστές τους. Θέλετε προϊόντα χωρίς πλαστικό και ένα καλύτερο μέλλον για τα εδάφη και τους ωκεανούς μας;

Γίνετε μέλος του κινήματος σήμερα και υπογράψτε την έκκλησή μας κατά των πλαστικών συσκευασιών: το tΥμένας είναι τώρα!

Λάβετε μέτρα για το πλαστικό!

Θέλετε να δείτε περισσότερα; Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Instagram, @ridiculouspackaging, για περισσότερες υποβολές κοινότητας! Επιπλέον, μη διστάσετε να τραβήξετε μερικές δικές σας εικόνες και να τις στείλετε σε [email protected]

Schreibe einen Kommentar