Ιδέες διακόσμησης τοίχου για μικρότερο μπάνιο

0
Ιδέες διακόσμησης τοίχου για μικρότερο μπάνιο

Είστε έτοιμοι για μερικές ιδέες διακόσμησης τοίχου για ένα μικρότερο μπάνιο;

Το μπάνιο είναι συχνά το καταφύγιό μας μετά από μια αγχωτική μέρα στη δουλειά. Είναι επίσης το σημείο όπου ξεκινάμε τις βραδινές ή πρωινές μας ρουτίνες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει πολύ πιο ενοχλητικό όταν ο χώρος του μπάνιου σας είναι ανύπαρκτος, πόσο μάλλον να διακοσμήσετε το δωμάτιο. Η επίλυση του διακοσμητικού σας διλήμματος του μικρού χώρου μπορεί να φαίνεται άκαρπη.

Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή το μπάνιο σας δεν έχει χώρο δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσιγκουνευτείτε τα διακοσμητικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε αυτό το άρθρο με λεπτομέρειες για πολλές ιδέες διακόσμησης τοίχου για ένα μικρότερο μπάνιο. Δεν έχει σημασία οι χωρικές προκλήσεις που μπορεί να παρουσιάζει το μπάνιο σας.

Διακόσμηση τοίχου σε μικρότερο μπάνιο

Προσθέστε ένα Pop Of Color

Ανεξάρτητα από τους περιορισμούς μεγέθους ενός δωματίου, υπάρχει πάντα επαρκής χώρος για ένα πινέλο και ένα κουτί χρώματος. Επιπλέον, η πιο συμφέρουσα πτυχή της χρήσης βαφής είναι ότι είναι προσιτή αν το κάνετε μόνοι σας. Επιλέξτε μια ποικιλία από κέλυφος αυγού ή ημι-γυαλιστερή.

Ακόμα κι αν αγοράσετε υψηλής ποιότητας χρώμα εσωτερικού χώρου, το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της ταπετσαρίας ή της επένδυσης με πλακάκια. Αν σας κουράζει το χρώμα, αλλάζει εύκολα. Για να μην αναφέρουμε, εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να κάνετε όλη τη σκληρή δουλειά μόνοι σας, θα μπορούσατε να σκεφτείτε να προσλάβετε έναν εργολάβο ζωγραφικής.

Επιστρατεύστε τις υπηρεσίες του εταιρείες ζωγραφικής στην Chattanooga ή γύρω περιοχές, όπως η Croxall Painting Company. Θα πρέπει να μπορούν να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε έργο ζωγραφικής εξωτερικού ή εσωτερικού. Διαβάστε τον ιστότοπό τους για μια πλήρη λίστα των υπηρεσιών τους ή προγραμματίστε μια εκτίμηση. Δείτε πώς οι υπηρεσίες τους θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη διακόσμηση στη μικροσκοπική τουαλέτα σας.

μικρότερο μπάνιο επαγγελματικά βαμμένο πράσινο

Να είστε επιλεκτικοί με αυτό που εμφανίζετε

Είμαστε σίγουροι ότι δεν χρειάζεται να σας κάνουμε διαλέξεις σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο σε ένα μικρότερο μπάνιο ή την έλλειψή του! Δεδομένου ότι τα μπάνια είναι πολύ διακινούμενα, μπορεί σύντομα να συσσωρευτεί ακαταστασία και να βγει το δωμάτιο ακατάστατο ή ασυντόνιστο. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε επιλεκτικοί με αυτό που εμφανίζετε.

Είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις, αλλά συνιστούμε να εμφανίζεις μόνο τα πιο δημοφιλή αντικείμενα ή αυτά με όμορφη συσκευασία. Δεν χρειάζεται να κρύβετε αυτά τα αντικείμενα και να αποθηκεύετε λιγότερο ελκυστικά οπτικά αντικείμενα στον αποθηκευτικό χώρο που έχετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό τοποθετώντας στενά ράφια πάνω από τον νεροχύτη ή το ντους που είναι εξοπλισμένα με βεντούζες για μικρότερα απαραίτητα και όμορφα αφρόλουτρα, πλύσιμο στο χέρι κ.λπ.

ελάχιστη ακαταστασία στο μικρό μπάνιο

Χρησιμοποιήστε κάθετο χώρο

Αν και ο επίπεδος χώρος μπορεί να είναι περιορισμένος στη μικρή τουαλέτα σας, είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε άφθονο κατακόρυφο χώρο για χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς. Ο κατακόρυφος χώρος συχνά παραβλέπεται όταν οι ιδιοκτήτες έρχονται να διακοσμήσουν τα μπάνια τους. Ωστόσο, η προς τα πάνω περιοχή είναι εξαιρετική για την επίδειξη τέχνης ή την εγκατάσταση πλωτών ραφιών για φυτά σε γλάστρες, εικόνες και άλλα χαρακτηριστικά στολίδια.

Δεν χρειάζεστε μεγάλο καμβά για να δημιουργήσετε εντυπωσιακή διακόσμηση. Αντίθετα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν τοίχο γκαλερί με συμπλέγματα εικόνων σε διάφορα μεγέθη πλαισίων. Ή, δημιουργήστε έναν μίνι-εσωτερικό κήπο με ράφια και πολλά φυλλώδη, ρέοντα εξωτικά φυτά που θα δώσουν στο χώρο μια φυσική ατμόσφαιρα.

Κάθετη φωτογραφία πάνω από την τουαλέτα

Εγκαταστήστε έναν μεγάλο καθρέφτη

Εκτός από πρακτικό, η εγκατάσταση ενός μεγάλος καθρέφτης στη μικρή σας τουαλέτα θα δώσει στον χώρο την ψευδαίσθηση ότι είναι μεγαλύτερος. Θα βοηθήσει επίσης να φωτίσει το δωμάτιο. Εάν το μπάνιο σας είναι πολύ μικροσκοπικό για άφθονο φυσικό φως, οι κρεμαστοί καθρέφτες θα σας βοηθήσουν να μεταφράσετε μια ανοιχτή, ευάερη ατμόσφαιρα στους επισκέπτες. Κάνοντάς τους έτσι να ξεχάσουν τυχόν χωρικούς περιορισμούς.

Τελικές σκέψεις

Αυτές οι ιδέες διακόσμησης τοίχου για ένα μικρότερο μπάνιο θα πρέπει να δώσουν νέα ζωή στο σημερινό σας μπάνιο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τον χώρο του καταφυγίου σας για άλλη μια φορά.

Schreibe einen Kommentar