Κορυφαίοι τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

1
Κορυφαίοι τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε τρόπους να διακοσμήσετε το σπίτι σας; Σκέφτεστε να προσθέσετε κάποιο χρώμα σε αυτό ή να χειριστείτε τα φώτα; Ή να απαλλαγείτε από το χρώμα και να επιλέξετε ταπετσαρία;

Λοιπόν, ανεξάρτητα από το τι έχετε να πείτε, χαιρόμαστε που σας έχουμε εδώ. Εάν μιλήσετε με οποιονδήποτε επαγγελματία σκηνοθέτη στο σπίτι, θα σας πει για τη σημασία της διακόσμησης του σπιτιού σας και πώς θα κάνει ένα μαγικό ξόρκι στο ακίνητο.

Εδώ, σε αυτήν τη λειτουργία, έχουμε τον τέλειο συνδυασμό ιδεών για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τρόπους που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί.:

Ανοιχτή κάτοψη στο σαλόνι

Κάντε μια δήλωση με την μπροστινή πόρτα

Δεν υπάρχει φυγή από το γεγονός ότι η εξώπορτα είναι το πιο σημαντικό μέρος του σπιτιού. Άλλωστε, αφήνει μια μόνιμη εντύπωση στους επισκέπτες και αντανακλά την προσωπικότητα του σπιτιού.

Εάν θέλετε να κάνετε την εξώπορτά σας να φαίνεται γυαλιστερή, πρέπει να την συνδυάσετε με διαφορετικούς πολιτισμούς. Μπορείτε να ξεκινήσετε προσθέτοντας ένα χαλάκι μπροστινής πόρτας που έχει ένα υπέροχο μήνυμα χαραγμένο πάνω του. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εργαστείτε με ανοιχτά χρώματα όπως το κίτρινο ή το πορτοκαλί για να δείτε τι συμβαίνει.

Τα έντονα χρώματα συνδέονταν πάντα με τη χαρά και τη ζεστασιά. Και αυτή τη στιγμή, πρέπει να προσθέσετε και τις δύο αυτές πτυχές στο σπίτι σας.

Έχετε ένα θέμα στο The Living Area

Αν σκεφτείτε ένα ωραίο λόμπι ξενοδοχείου, θα καταλάβετε αμέσως αυτό για το οποίο μιλάμε. Λάβετε υπόψη ότι όταν τοποθετείτε έπιπλα στο σαλόνι, πρέπει να το κάνετε με υπευθυνότητα. Άλλωστε αυτός ο χώρος έχει τη δική του αξιοπρέπεια και τόλμη.

Αλλά αν συνεχίσετε να παραβλέπετε δίνοντάς του ένα θέμα, δεν θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την ατμόσφαιρα αυτού του μέρους. Για παράδειγμα, εάν έχετε έναν καναπέ σε σχήμα U στο σπίτι, πρέπει να έχετε καρέκλες που να βρίσκονται και οι δύο στο τέλος του.

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού είναι όταν σπρώχνουν τα έπιπλα στους τοίχους. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε χώρο για τα πάντα μέσα στο σπίτι, ώστε όλα να φαίνονται καλά.

Γκρι σαλόνι με καναπέ σε σχήμα l

Επιλέξτε χρώματα φωτός για τους τοίχους

Μην ξεπερνάτε την κορυφή αρκεστώντας σε κάτι που σας φαίνεται παράξενο. Εδώ, αναφερόμαστε στα σκούρα χρώματα, αφού μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ τρομακτικά. Ειδικά όταν πρέπει να πάτε για τους τοίχους, η επιλογή ανοιχτόχρωμων χρωμάτων είναι η πιο εύκολη και βολική επιλογή.

Δεν είναι περίεργο, τα ανοιχτά χρώματα ήταν πάντα μεγάλη βοήθεια, οπότε καλύτερα να μην υποτιμάτε τη σημασία. Τα ουδέτερα χρώματα πάντα βοηθούσαν πολύ, αφού προσθέτουν ζεστασιά στο χώρο.

Αλλά αν θέλετε να δουλέψετε με σκούρα χρώματα, δεν θα αφήσουν μόνιμο αντίκτυπο σε όλους εκεί.

Αφήστε το φως του ήλιου να λάμψει μέσα από την κουζίνα σας

Όταν πρόκειται για τις συμβατικές και ξεπερασμένες κουρτίνες, πρέπει να τις ξεφορτωθείτε. Εδώ, σας προτείνουμε να επιλέξετε το φως του ήλιου, καθώς θα περάσει από κάθε σημείο του χώρου.

Έτσι, εάν το δωμάτιό σας έχει πολύ ήλιο, πρέπει να επιλέξετε ανοιχτά χρώματα που δεν φεύγουν σύντομα. Σας προτείνουμε να επιλέξετε ελαφριά υφάσματα όπως λινά, βαμβακερά και μεταξωτά, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να κρατηθούν στον τοίχο.

Επομένως, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε το καλύτερο ύφασμα ποιότητας που δεν μουλιάζει στη ζέστη. Αντίθετα επιλέξτε κάτι που θα προσθέσει ζεστασιά.

Φωτεινά παράθυρα κουζίνας

Εργασία με φώτα

Προς ενημέρωσή σας, τα φώτα μπορούν να κάνουν θαύματα στον χώρο σας. Εάν δεν υπογραμμίσετε τη σημασία του, θα βάλετε την εμφάνιση του σπιτιού σας στο άκρο της ζημιάς.

Δεν είναι περίεργο, τα φώτα μπορούν να κάνουν το μαγικό τους ξόρκι σε ένα σπίτι και να αλλάξουν την ατμόσφαιρα, πολύ νωρίτερα από ό,τι φαντάζεστε. Ειδικά αν πάρεις φωτισμός εξωτερικού χώρου Λος Άντζελεςθα κάνει θαύματα στο σπίτι σας .

Και αν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του σπιτιού σας με το μικρότερο κόστος, θα πρέπει να αρκεστείτε στα φώτα LED. Ήταν πάντα γνωστοί για το ότι αφήνουν τη γοητεία τους σε κάθε σπίτι.

Κρεμάστε έναν καθρέφτη σε κάθε δωμάτιο

Δεν είναι περίεργο, το να μπεις σε οποιοδήποτε δωμάτιο και να δεις τον εαυτό σου είναι ένας καλός τρόπος για να πιάσεις την ατμόσφαιρα του χώρου. Αυτό ακριβώς γίνεται όταν εσύ κρεμάστε έναν καθρέφτη σε κάθε δωμάτιο.

Αλλά αν δεν βάλεις τον καθρέφτη στο σωστό σημείο, δεν θα κάνει τα θαύματα που θα περίμενες. Σας συνιστούμε να τοποθετείτε τους καθρέφτες κάθετα στα παράθυρα, ώστε να μην ανακατεύονται με το φως του ήλιου που εισρέει.

Schreibe einen Kommentar