Μια απλή προπόνηση με βάρος σώματος που μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε

0
Μια απλή προπόνηση με βάρος σώματος που μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε

Χρόνος διαβασματός: < 1 λεπτό

Αυτή είναι μια απλή προπόνηση με βάρος σώματος που είναι καλή για όλους, από αρχάριους έως προχωρημένους αθλητές. Η δυσκολία των ασκήσεων και η ένταση της προπόνησης εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Στο βίντεο, θα σας δείξω πώς να προσαρμόζεστε ανάλογα με τις ικανότητές σας και το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

Αυτή η προπόνηση απαιτεί μόνο λίγο ελεύθερο χώρο και το δικό σας σώμα – δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να παραλείψετε την προπόνησή σας σήμερα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό έξω, στο γυμναστήριο, στο γραφείο σας ή στο σαλόνι σας (όπως εγώ).

Απλή προπόνηση με βάρος σώματος

Υπάρχουν μόνο τρεις ασκήσεις σε αυτή την προπόνηση: squats, push-ups και tuck jumps. Εάν δεν έχετε λάβει ποτέ καθοδήγηση σε αυτές τις κινήσεις, παρακολουθήστε προσεκτικά αυτό το βίντεο για να μάθετε τη σωστή φόρμα. Η καλή φόρμα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δυνατοί και πιο σωματικοί, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς.

5 γύροι:

  1. 10 καταλήψεις
  2. 10 push-ups
  3. 10 άλματα πιέτας

Κάντε το αυτό «για το χρόνο», αλλά στο επίπεδο των δυνατοτήτων σας. Έτσι, αν είστε νέος στην προπόνηση, κάντε ένα μικρό διάλειμμα στο τέλος κάθε γύρου για να πάρετε την ανάσα σας. Εάν είστε ενδιάμεσος, προσπαθήστε να κάνετε και τους πέντε γύρους όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς διάλειμμα και καταγράψτε το χρόνο σας. Εάν είστε προχωρημένος αθλητής, δοκιμάστε δέκα γύρους κατευθείαν.

Ο Peter Haas στο FacebookΟ Peter Haas στο Twitter
Πήτερ Χάας
Ο Peter βοηθά τους ανθρώπους να κατακτήσουν τις βασικές αρχές της τεχνικής κίνησης και της διατροφής για να ενισχύσουν την απόδοσή τους και να χαράξουν νέα επίπεδα αδυνατίσματος. Μάθετε περισσότερα για αυτόν στο Τρένο Smart Digital.

Schreibe einen Kommentar