Οι καλύτερες και κορυφαίες θέσεις εργασίας με τα υψηλότερα αμειβόμενα οικονομικά

0
Οι καλύτερες και κορυφαίες θέσεις εργασίας με τα υψηλότερα αμειβόμενα οικονομικά

Οι πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις στα χρηματοοικονομικά που μπορούν να σας αποφέρουν πάνω από 100.000 $ το χρόνο.

Αυτά είναι τα ίδια μονοπάτια σταδιοδρομίας στα χρηματοοικονομικά στα οποία στοχεύουμε οι μαθητές μας, λόγω των υψηλών επιπέδων αμοιβής τους και λόγω των μεγάλων ευκαιριών εξόδου που μπορείτε να αποκτήσετε από αυτούς. Αυτή είναι η Βαθμίδα 1 της Wall Street, όπου βοηθάμε τους μαθητές και τους πρόσφατους αποφοίτους να αποκτήσουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να αποκτήσουν μερικές από τις πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας στα οικονομικά. Έτσι ξέρετε ακριβώς τι να στοχεύσετε όταν βγαίνετε από το σχολείο.

Έτσι για την πρώτη μας δουλειά, έχουμε ένα που είναι λίγο γνωστό και τείνει να πετάει κάτω από το ραντάρ. Και αυτό είναι η εταιρική ανάπτυξη. Τι είναι η εταιρική ανάπτυξη; Είναι ουσιαστικά εκεί όπου κάνετε συγχωνεύσεις και εξαγορές για μια μεγάλη εταιρεία Fortune 500. Σκεφτείτε λοιπόν μια εταιρεία με βάση την υγειονομική περίθαλψη που αναπτύσσεται με την απόκτηση διαφορετικών χειρουργικών κέντρων.

Θα ήσουν ο αναλυτής που εργάζεται όσον αφορά τον εντοπισμό πιθανών στόχων απόκτησης, τη συναρμολόγηση των μοντέλων πίσω από αυτό και την πραγματοποίηση πολλών άλλων πραγμάτων που σχετίζονται με αυτό. Η εταιρική ανάπτυξη μοιάζει αρκετά με την επενδυτική τραπεζική, την οποία θα εξηγήσω λίγο, επειδή κάνετε παρόμοιο είδος εργασίας. Αλλά συνοδεύεται από έναν πολύ καλύτερο τρόπο ζωής, γιατί δεν θα εργάζεστε με τις ίδιες τρελές ώρες που θα κάνατε για κάτι όπως η επενδυτική τραπεζική.

Αλλά ακόμα και με αυτό, μπορείτε να κερδίσετε από 75.000 έως 110.000 $ αμέσως μετά το σχολείο. Επομένως, αν ψάχνετε για μια πραγματικά καλή δουλειά αναλυτικού τύπου, όπου μπορείτε να έχετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής και να βγάλετε πολλά χρήματα, η εταιρική ανάπτυξη ταιριάζει πολύ. Και το ωραίο με αυτό είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι τέτοιο για να προχωρήσετε ακόμη και σε μια δουλειά όπως η επενδυτική τραπεζική, η οποία με οδηγεί στον επόμενο ρόλο μου, που φυσικά είναι η επενδυτική τραπεζική. Η επενδυτική τραπεζική είναι πιθανώς μια από τις πιο προσοδοφόρες, περιζήτητες θέσεις εργασίας στο χρηματοοικονομικό επίπεδο, πιθανώς λόγω των υψηλών αποδοχών της.

Στο πλαίσιο της επενδυτικής τραπεζικής, θα μπορούσατε να κερδίσετε από 90.000 έως 140.000 συνολικά αποζημιώσεις αμέσως μετά το σχολείο, γεγονός που την καθιστά πιθανώς μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας στα οικονομικά. Τι είναι λοιπόν η επενδυτική τραπεζική; Είναι ουσιαστικά όπου θα εργάζεστε σε διαφορετικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα έκανε μια τράπεζα για μια εταιρεία. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να εργάζεστε σε οτιδήποτε, από μια συγχώνευση μεταξύ δύο εταιρειών, μια δημόσια εγγραφή μιας νέας εταιρείας ή ακόμα και απλώς μια βασική, ξέρετε, συμφωνία έκδοσης ομολόγων. Και σε μια επενδυτική τράπεζα, μπορεί να αναλυθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Ένας τρόπος είναι ανά κλάδο, όπου μπορείτε να είστε σε μια ομάδα υγειονομικής περίθαλψης, μια ομάδα TMT, μια ομάδα φυσικών πόρων κ.λπ. Μπορεί επίσης να αναλυθεί σε ομάδες προϊόντων, όπου μπορείτε να είστε στην ομάδα συγχωνεύσεων και εξαγορών, M και A, στην ομάδα χρηματοδότησης μόχλευσης, και φυσικά, έχουν επίσης το τμήμα κεφαλαιαγορών, όπου συνήθως χωρίζεται σε αγορές μετοχών και τις αγορές χρέους.

Έτσι, όπως είπα, η επενδυτική τραπεζική συνοδεύεται από ένα από τα υψηλότερα κονδύλια που θα μπορούσατε να πάρετε αμέσως μετά το σχολείο, αλλά συνοδεύεται επίσης με μερικές από τις υψηλότερες ώρες που μπορείτε να εργάζεστε εκτός σχολείου. Ξέρετε, κανονικά, θα κάνετε από 80 ώρες έως 100 ώρες την εβδομάδα, μερικές φορές ακόμη και έως και 120 ώρες. Έτσι, όσο μπορείτε να κάνετε PowerPoints και να δημιουργήσετε μοντέλα μέχρι τις δύο η ώρα το πρωί και να είστε πίσω εκεί στις επτά, τέλεια. Αλλά το ωραίο με την επενδυτική τραπεζική είναι ότι συνοδεύεται από μερικές από τις καλύτερες ευκαιρίες εξόδου στον κλάδο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διεισδύσετε σε πράγματα όπως το private equity και η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, τα οποία θα εξηγήσω αργότερα. Στη συνέχεια, έχουμε πωλήσεις και συναλλαγές.

Τι είναι λοιπόν οι πωλήσεις και οι συναλλαγές; Είναι αρκετά αυτονόητο. Βασικά είναι όπου κάνετε συναλλαγές για μια μεγάλη τράπεζα. Και μία από τις μεγάλες διαφορές μεταξύ πωλήσεων και διαπραγμάτευσης και επενδυτικής τραπεζικής είναι συνήθως λίγο λιγότερες ώρες με τις πωλήσεις και τις συναλλαγές, αλλά τείνει να έρθει σε καταστάσεις υψηλότερης πίεσης επειδή διαπραγματεύεστε νόμιμα χρήματα. Έτσι, αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που θα προτιμούσαν λιγότερες ώρες, αλλά μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις υψηλότερης πίεσης και ίσως απλά να χρειαστεί να δροσιστούν στο τέλος της ημέρας, είναι πολύ καλός να ασχοληθείτε.

Και ταυτόχρονα, εάν ενδιαφέρεστε για πράγματα όπως οι επενδύσεις και οι μακροπρόθεσμες συναλλαγές, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Και μέσα σε μια τέτοια δουλειά, θα μπορούσατε να κερδίσετε από 90.000 έως 125.000 $ συνολικά από το σχολείο. Έτσι, ανάλογα με τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε, τόσο η επενδυτική τραπεζική όσο και οι πωλήσεις και οι συναλλαγές είναι εξαιρετικές δουλειές για να μπείτε. Πολύ, πολύ ανταγωνιστικό, αλλά ταυτόχρονα, προφανώς μερικές από τις πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας στον τομέα των οικονομικών.

Στη συνέχεια, έχουμε την εταιρική τραπεζική. Τι είναι λοιπόν η εταιρική τραπεζική; Είναι κάτι παρόμοιο με την επενδυτική τραπεζική, αλλά προφανώς, είναι διαφορετικό ταυτόχρονα. Έτσι, ενσωματώστε τις τραπεζικές εργασίες, επικεντρώνεστε περισσότερο στην ανάλυση της πιστοληπτικής ικανότητας μιας εταιρείας, των όρων του δανείου και άλλα παρόμοια. Ενώ σε μια επενδυτική τράπεζα, θα εστιάσετε περισσότερο σε εκδόσεις ομολόγων υψηλής απόδοσης και περισσότερο σε πράγματα τύπου LBO. Αλλά η εταιρική τραπεζική εξακολουθεί να είναι ένας σπουδαίος ρόλος για να ασχοληθείτε και θα μπορούσατε να κερδίσετε από 90.000 έως 125.000 $ αμέσως μετά το σχολείο.

Στη συνέχεια, έχουμε έρευνα μετοχικού κεφαλαίου και τι είναι η έρευνα μετοχικού κεφαλαίου; Είναι ουσιαστικά όπου θα δημοσιεύσετε ερευνητικές εκθέσεις για μια τράπεζα ή ακόμα και μια μικρή εταιρεία. Έτσι, αν είχατε ποτέ το Yahoo Finance ή το Google Finance και είδατε ένα άρθρο σχετικά με το πώς ένας αναλυτής της Morgan Stanley δημοσίευσε αυτή τη νέα έκθεση ή αυτόν τον νέο στόχο τιμής για την Tesla, αυτό είναι το τμήμα έρευνας μετοχών. Έτσι, θα αναλύετε διαφορετικές μετοχές, θα συγκεντρώνετε έρευνα για τις απόψεις σας, θα δημοσιεύετε αναφορές μετά τα κέρδη, θα δημιουργείτε μοντέλα κ.λπ. Εξαιρετική δουλειά για να μπεις, συνήθως δεν είναι τόσο εύκολο και άμεσο για να φτάσεις στο αρχικό επίπεδο αμέσως μετά το σχολείο, αλλά υπάρχουν ακόμα τρόποι να το κάνεις, και αν είσαι σε θέση να το κάνεις αυτό, μπορείς να βγάλεις από 90.000 έως 120.000 $ αμέσως έξω από το σχολείο.

Τώρα λοιπόν που μιλήσαμε για τις τράπεζες για λίγο, θα περάσουμε σε μια διαφορετική ενότητα εδώ, που είναι οι τέσσερις μεγάλες λογιστικές εταιρείες. Τώρα κανονικά, όταν σκέφτεστε μια λογιστική εταιρεία, πιθανότατα σκέφτεστε τον έλεγχο ή τη φορολογία και όλα αυτά τα βαρετά πράγματα. Αλλά σε ορισμένες από τις λογιστικές εταιρείες, έχουν στην πραγματικότητα μερικά καλά τμήματα που είναι καλές δουλειές για να κάνετε άλμα σε ορισμένες από αυτές τις επικερδείς θέσεις εργασίας τραπεζικού τύπου όπως ανέφερα προηγουμένως. Ένα από αυτά είναι η εταιρική συμβουλευτική, όπου ουσιαστικά κάνετε συμβουλευτική και συμβουλευτική βασική εργασία σε διαφορετικές συμφωνίες και συναλλαγές στις οποίες ενδέχεται να εργάζεται η λογιστική εταιρεία.

Υπάρχουν επίσης πράγματα όπως η αποτίμηση, όπου θα κάνετε εργασία όσον αφορά την αποτίμηση εταιρειών, ορισμένα μέρη των συμφωνιών, κ.λπ., κ.λπ. Και μέσα σε αυτές τις θέσεις εργασίας, μπορείτε να κερδίσετε από περίπου 75 έως 85.000 $ αμέσως μετά το σχολείο. Επομένως, εξακολουθείτε να είναι μια αρκετά προσοδοφόρα καριέρα για να ξεκινήσετε, εάν μπορείτε να μπείτε σε κάποιο από αυτά τα τμήματα, και και οι δύο αυτές θέσεις εργασίας είναι ιδανικές για χρήση αν προσπαθείτε να αναζητήσετε αυτό το είδος εργασίας που θα σας οδηγήσει σε ένα από τα αυτές οι πιο προσοδοφόρες θέσεις εργασίας τραπεζικού τύπου όπως ανέφερα προηγουμένως.

Στη συνέχεια, έχουμε πιθανώς την πιο προσοδοφόρα ομάδα μας, η οποία είναι η πλευρά αγοράς. Και από την πλευρά της αγοράς, αυτό είναι πραγματικά όπου αρχίζετε να βλέπετε μερικές από τις υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας στα χρηματοοικονομικά. Ποια είναι λοιπόν η πλευρά αγοράς; Το buy-side είναι όπου εργάζεστε σε μια εταιρεία που διαχειρίζεται τα χρήματα άλλων ανθρώπων και τα επενδύει σε πράγματα. Έτσι, η πρώτη μας ομάδα εδώ θα είναι ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια.

Τι είναι λοιπόν το private equity; Εκεί επενδύετε τα χρήματα άλλων σε ιδιωτικές εταιρείες, είτε πρόκειται για μια εταιρεία που είναι εντελώς ιδιωτική είτε για μια εταιρεία που είναι δημόσια και παίρνετε ιδιωτικά μέσω ενός LBO. Και πιθανώς να σκεφτόσασταν πριν, γιατί οι άνθρωποι κάνουν όλες αυτές τις τρελές ώρες στην επενδυτική τραπεζική; Γιατί το ανέχεσαι; Προφανώς, το comp είναι υπέροχο, αλλά ξέρετε, δεν είναι τίποτα σαν το super. Έτσι, εάν είστε σε μια μεγάλη επώνυμη εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, όπως μια KKR, θα μπορούσατε να κερδίσετε από 100 έως 250.000 $ σε συνολική αποζημίωση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι κάνουν επενδυτική τραπεζική γιατί συνήθως για να μπουν σε μια μεγάλη εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων όπως αυτή, χρειάζονται περίπου ένα ή δύο χρόνια εμπειρίας στην επενδυτική τραπεζική για να γίνει αυτό το άλμα. Έτσι, ο λόγος που οι άνθρωποι κάνουν αυτά τα τρελά πράγματα στο πλαίσιο της επενδυτικής τραπεζικής είναι για να κάνουν το άλμα προς την πλευρά της αγοράς, είτε πρόκειται για εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων, ό,τι κι αν είναι. Υπάρχουν πολλές άλλες μικρές ιδιωτικές εταιρείες μετοχικού κεφαλαίου εκεί έξω επίσης, που ξέρετε, προφανώς δεν θα κάνετε το ίδιο είδος συγκριτικών.

Για να μπείτε σε ένα πραγματικά, πολύ μεγάλο όνομα, ξέρετε, αμέσως μετά το σχολείο, πιθανότατα λίγο δύσκολο, ξέρετε, πιθανότατα θα χρειαστείτε κάποια σοβαρή εμπειρία πρακτικής άσκησης στην επενδυτική τραπεζική ή άλλες εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων, και θα χρειαζόταν μερικές αρκετά νόμιμες συνδέσεις για να σας βοηθήσουν να μπείτε, αλλά δεν είναι εντελώς αδύνατο. Και όπως είπα, υπάρχουν χιλιάδες εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων εκεί έξω, όπου μπορείς να έχεις καλύτερες πιθανότητες να βρεις μια βασική δουλειά αμέσως μετά το σχολείο, αλλά δεν θα κάνεις αυτόν τον τρελό κομμωτήριο όπως είπα πριν. Στη συνέχεια, έχουμε τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Και εδώ αναφέρομαι συγκεκριμένα στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων σε μια μεγάλη τράπεζα όπως η JP Morgan ή σε μεγάλες εταιρείες όπως η Fidelity ή η BlackRock.

Το ίδιο είδος ιδέας με τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, μόνο που επενδύετε σχεδόν σε οποιοδήποτε στυλ της εταιρείας είναι. Επομένως, μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μετοχές έως χρέη σε ιδιωτικές εταιρείες έως νεοφυείς επιχειρήσεις, όποια και αν είναι η στρατηγική της εταιρείας, σε αυτό επενδύετε. Και σε μια δουλειά διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων σε μια από τις μεγάλες τράπεζες ή σαν μια BlackRock, μπορείτε να βγάζοντας οπουδήποτε από 85.000 έως 110.000 $ συνολικά από το σχολείο.

Έτσι και πάλι, αυτή είναι επίσης μια πολύ, πολύ ανταγωνιστική δουλειά στα οικονομικά, πιθανότατα χρειάζεστε μια πολύ καλή εμπειρία πρακτικής άσκησης, αλλά είναι σίγουρα κάτι στο οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως μετά το σχολείο, αν έχετε παίξει σωστά το χαρτί σας. Και ίσως σκέφτεστε, γιατί δεν έχετε μιλήσει για hedge funds; Τα μεγάλα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, σχεδόν πάντα απαιτούν μια καλή εμπειρία επενδυτικής τραπεζικής, δεν είναι κάτι στο οποίο θα ασχοληθείτε αμέσως μετά το σχολείο, εκτός αν έχετε κάποιες γελοίες διασυνδέσεις και πραγματικά γνωρίζετε τα πράγματά σας, γι‘ αυτό δεν το έχω μάθει. το ανέφερε. Τελευταία, έχουμε πίστωση.

Είναι ουσιαστικά όπου κάνετε δουλειά όσον αφορά την ανάλυση της πιστοληπτικής ικανότητας μιας εταιρείας, ενός μέρους της πιστοληπτικής ικανότητας ενός χρέους, κ.λπ. Έτσι, συγκεκριμένα, θα αναφερθώ στους οίκους αξιολόγησης όπως ο Moody’s, ο S&P ή ο Fitch. Και μέσα σε έναν οργανισμό αξιολόγησης όπως αυτός, θα μπορούσατε να κερδίσετε από 75.000 έως 85.000 $ αμέσως μετά το σχολείο, κάτι που εξακολουθεί να είναι ένας αρκετά επικερδής ρόλος για να ασχοληθείτε.

Επειδή στη δουλειά, θα κάνετε πράγματα παρόμοια με μερικά από τα πράγματα που θα κάνατε σε μια επενδυτική τράπεζα. Θα εργάζεστε σε συμφωνίες, θα δημιουργείτε μοντέλα σε εταιρείες, κ.λπ., κ.λπ. Και η εργασία σε έναν οργανισμό αξιολόγησης εντός του χώρου πίστωσης είναι επίσης πολύ καλή αν ψάχνετε για μια δουλειά που μπορεί να σας βοηθήσει να πηδήξετε σε κάτι πιο προσοδοφόρο, όπως η επενδυτική τραπεζική ή κάτι που βρίσκεται στην αγορά.

Schreibe einen Kommentar