Οι 3 καλύτερες εφαρμογές προπόνησης (Συν 1 Δωρεάν & 1 Super Spendy One)

0
Οι 3 καλύτερες εφαρμογές προπόνησης (Συν 1 Δωρεάν & 1 Super Spendy One)

Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά

Δεν είναι όλοι λάτρεις των μαθημάτων προπόνησης σε ένα γυμναστήριο. Πρέπει να είστε εκεί στην ώρα σας, να παλέψετε για βάρη και χώρο για το χαλάκι σας και μετά να ανησυχείτε για τους ανθρώπους που σας κοιτάζουν στον καθρέφτη όταν έχετε ξεχάσει για άλλη μια φορά τα βήματα στη ρουτίνα Zumba.

Και ακόμα κι αν είστε ο τύπος του ατόμου που μπορεί να «χορέψει σαν να μην σας παρακολουθεί κανείς», υπάρχουν ακόμα οι μυρωδιές και τα μικρόβια και την τιμή των μεμονωμένων μαθημάτων ή μιας συνδρομής στο γυμναστήριο.

Όμως, χάρη στην τεχνολογία, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας να γίνει αρουραίος γυμναστικής για να παρακολουθήσετε μαθήματα φυσικής κατάστασης πια. Εδώ είναι οι αγαπημένοι μου τρόποι χρήσης τεχνολογίας για να παραμένω σε φόρμα ενώ παραμένω Μακριά από το γυμναστήριο.

Οι 3 αγαπημένες μου εφαρμογές προπόνησης επί πληρωμή

Στο άρθρο μου 5 τρόποι για να μάθετε εάν ένας ψηφιακός εκπαιδευτής είναι κατάλληλος για εσάςτο εξήγησα οι καλύτερες εφαρμογές προπόνησης δεν είναι τόσο ακριβές όσο μια συνδρομή στο γυμναστήριο, αλλά δεν είναι επίσης δωρεάν. Τα περισσότερα ξεκινούν με μια δωρεάν δοκιμή, ακολουθούμενη από ένα τέλος συνδρομής που μπορεί να κυμαίνεται από 1,50 $ έως 20 $ ανά μήνα.

Εδώ είναι οι τρεις αγαπημένες μου εφαρμογές προπόνησηςτι τα κάνει υπέροχα και πόσο κοστίζουν.

Οι 3 καλύτερες εφαρμογές προπόνησης (Συν 1 Δωρεάν & 1 Super Spendy One)1. Καθημερινό έγκαυμα

Εάν η ποικιλία της τάξης σας κρατάει, δοκιμάστε το Daily Burn. Μπορείτε να κάνετε ροή μαθημάτων προπόνησης στο iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV ή τηλέφωνο ή tablet Android. Εκτός από τη βιβλιοθήκη κατ‘ απαίτηση γιόγκα, καρδιο, προπόνηση ενδυνάμωσης, μαθήματα χορού και άλλα, το Daily Burn μεταδίδει επίσης μια καθημερινή ζωντανή προπόνηση ολόκληρου του σώματος διάρκειας τριάντα λεπτών που μοιάζει όσο πιο κοντά σε μια εμπειρία γυμναστικής στο γυμναστήριο. παίρνω.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Daily Burn δωρεάν για τριάντα ημέρες. Μετά από αυτό, είναι 14,95 $ το μήνα για μια βασική συνδρομή και 19,96 $ ανά μήνα για την υπηρεσία Premium. Και οι δύο συνδρομές προσφέρουν απεριόριστα μαθήματα, αλλά η υπηρεσία Premium σας προσφέρει επίσης έναν προσωπικό προπονητή.

2. Εφαρμογή Yoga Studio

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τις βασικές στάσεις γιόγκα και δεν θα χάσετε την κοινότητα ενός μαθήματος στούντιο, συνιστώ ανεπιφύλακτα την εφαρμογή Yoga Studio. Με 25 ώρες μαθημάτων, δέκα εκ των οποίων περιλαμβάνουν Yoga Master Rodney Yee, θα έχετε περισσότερες από αρκετές ρουτίνες για να έχετε μια υγιή πρακτική.

Οι 3 καλύτερες εφαρμογές προπόνησης (Συν 1 Δωρεάν & 1 Super Spendy One)

Εάν θέλετε περισσότερη προσαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να σχεδιάσετε τις δικές σας τάξεις με τις πόζες στις οποίες θέλετε να εστιάσετε. Τα μαθήματα διαθέτουν χαλαρωτική μουσική και τυπικά χαλαρωτικές φωνές δασκάλου γιόγκα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μαθήματα με βάση το μήκος, την ικανότητα ή την εστίαση.

Η εφαρμογή κοστίζει 1,99 $ ανά μήνα ή 95 $ ανά έτος.

Οι 3 καλύτερες εφαρμογές προπόνησης (Συν 1 Δωρεάν & 1 Super Spendy One)3. ααπτιβ

Εάν αισθάνεστε σχετικά άνετα με τις ασκήσεις που σχετίζονται με την προπόνηση δύναμης, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το Aaptiv. Οι συνεδρίες εκπαίδευσής τους είναι μόνο ήχου, επομένως ασκείτε με ενθάρρυνση και οδηγίες στα αυτιά σας και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε iPhone, tablet ή τηλεόρασή σας. Αυτό σας επιτρέπει να εστιάσετε στην αναπνοή και τη φόρμα σας.

Οι προπονήσεις του Aaptiv είναι επίσης προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένους στόχους, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα άσκησης που λειτουργεί για εσάς. Εκτός από τις προπονήσεις στο σπίτι με και χωρίς εξοπλισμό, μπορείτε επίσης να ακούσετε μαθήματα Aaptiv ενώ είστε στο γυμναστήριο. Υπάρχουν ακόμη και προγράμματα για υπαίθριο τρέξιμο, περπάτημα και προπόνηση αγώνων για αποστάσεις 5χλμ, 10χλμ, ημιμαραθώνιου και πλήρους μαραθωνίου.

Το Aaptiv κοστίζει 14,99 $ ανά μήνα.

Δωρεάν μαθήματα στο YouTube

Εάν καμία από τις παραπάνω εφαρμογές προπόνησης δεν σας φαίνεται καλή, ή αν δεν θέλετε να πληρώσετε τίποτα για τα μαθήματα, μην ψάξετε πέρα ​​από το YouTube. Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή YouTube στο tablet, το τηλέφωνο ή την smart TV σας και να ξεκινήσετε την αναζήτηση για μαθήματα που σας φαίνονται καλά. Πολλοί από τους εκπαιδευτές που παρέχουν μαθήματα δωρεάν στο διαδίκτυο προσφέρουν επίσης συνδρομητικές υπηρεσίες ή προγράμματα γυμναστικής που περιλαμβάνουν περισσότερα βίντεο ή άλλα πρόσθετα, όπως ηλεκτρονικά βιβλία, προγράμματα γευμάτων και άλλα.

Το καλύτερο μέρος του YouTube είναι ότι αν βρείτε ένα μάθημα που σας αρέσει, μπορείτε εύκολα να το βρείτε ξανά στο ιστορικό προβολής σας, να το αποθηκεύσετε στο „Παρακολούθηση αργότερα“ ή δημιουργήστε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής για να διατηρήσετε όλα τα αγαπημένα σας βίντεο προπόνησης μαζί σε ένα μέρος. Αν θέλετε ένα μέρος για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά Τα αγαπημένα μου βίντεο προπόνησης στο YouTube.

Κατεβάστε 10 δωρεάν προπονήσεις με βάρος σώματος

Ακριβό Peloton

Αν σας ενδιαφέρει το αντίθετο του δωρεάν, ίσως θέλετε να δείτε το Peloton. Για περίπου 3.000 $ για τον πρώτο χρόνο και περίπου 500 $ κάθε χρόνο μετά από αυτό, μπορείτε να αποφύγετε μαθήματα γυμναστικής και να ασκηθείτε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας με το ποδήλατο εσωτερικού χώρου Peloton. Το Peleton προσφέρει επίσης έναν διάδρομο που κοστίζει μεταξύ 4.000-5.000 $, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η απαιτούμενη μηνιαία συνδρομή.

Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Peloton, αλλά ξέρω ανθρώπους που το ορκίζονται. Έτσι, εάν τα χρήματα δεν είναι θέμα, ρίξτε μια ματιά Ανασκόπηση Peloton: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε και Διάδρομος Peloton Tread: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετεκαι οι δύο από Ο Wirecutter.

Η άσκηση δεν είναι επιστήμη πυραύλων

Δεν χρειάζεσαι γυμναστήριο για να είσαι σε φόρμα. Ακόμα κι αν κάνει πολύ κρύο ή πολύ ζέστη για να πάτε για τρέξιμο, μπορείτε ακόμα να κάνετε μια εξαιρετική προπόνηση στο απόρρητο του σπιτιού σας. Εάν διαθέτετε διάδρομο, ποδήλατο ή βάρη, μπορείτε να τα ενσωματώσετε στις περισσότερες από τις εφαρμογές προπόνησης και τα βίντεο που ανέφερα παραπάνω. Ακόμα κι αν δεν έχετε εξοπλισμό, υπάρχουν επιλογές προπόνησης με σωματικό βάρος που δεν απαιτούν απολύτως τίποτα. Μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να φορέσετε παπούτσια!

Και το καλύτερο πράγμα για όλες αυτές τις εφαρμογές και τα δωρεάν μαθήματα ροής είναι αυτό Αφού κάνετε τις ρουτίνες αρκετά, μπορεί να μην τις χρειάζεστε πια.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας τρόποι άσκησης εκτός γυμναστηρίου; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Η Μέγκαν Μορόνε στο InstagramΗ Μέγκαν Μορόνε στο Twitter
Μέγκαν Μορόνε
Η Megan Morrone είναι συγγραφέας, παραγωγός podcast και παρουσιάστρια Αυτή την εβδομάδα στο Tech (TWiT.tv), καλύπτοντας τεχνολογικά νέα, iPhone, iPad, Internet of Things, Smart Home και πολλά άλλα. Προηγουμένως ήταν μια από τις παρουσιάστριες της εκπομπής της καλωδιακής τηλεόρασης Οι προφύλαξη οθόνης στην Tech TV.

Έχει επίσης εργαστεί ως συγγραφέας στη Microsoft και ως ανθρώπινη μηχανή αναζήτησης για μια εταιρεία που χάθηκε στο πρώτο Dot Com Boom. Είναι μαμά τριών εφήβων, ενός πιτ μπουλ και ενός πύθωνα με μπάλα και είναι σύζυγος ενός συζύγου.

Schreibe einen Kommentar