Οκτώ απλές ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο ενός φοιτητή

0
Οκτώ απλές ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο ενός φοιτητή

Η κρεβατοκάμαρα ενός φοιτητή είναι συνήθως απλή, ακατάστατη και γκρίζα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μαθητές είναι πολύ απασχολημένοι για να κάνουν όλες τις εργασίες τους, αφήστε τους να διακοσμήσουν την κρεβατοκάμαρά τους.

Οι μαθητές αφήνουν τα υπνοδωμάτιά τους όπως είναι επειδή πιστεύουν ότι η αλλαγή των δωματίων τους είναι ακριβή και πολύ επαχθής. Αυτό είναι ψευδές! Μπορείτε να κάνετε το διαμέρισμά σας πιο άνετο και άνετο, είτε ζείτε σε διαμέρισμα είτε σε κοιτώνα.

Η δημιουργικότητά σας είναι το κλειδί. Αν και δεν πιστεύουμε ότι οι ιδέες είναι πολύ εντυπωσιακές, ελπίζουμε να σας εμπνεύσουν να σκεφτείτε κάτι πιο απλό.

Ας δούμε τώρα μερικούς τρόπους για να διακοσμήσετε ένα φοιτητικό υπνοδωμάτιο. Το να είσαι μαθητής δεν είναι απλή υπόθεση, οπότε αν δυσκολεύεσαι με κάποιες εργασίες, μπορείς πάντα αγοράστε δοκίμιο για να κάνετε τη φοιτητική σας ζωή λίγο πιο εύκολη.

Άδειο υπνοδωμάτιο φοιτητή κολεγίου

Αποκτήστε ένα μοναδικό χαλί

Μόνο μερικά έργα εσωτερικού σχεδιασμού είναι εκεί όπου τα χαλιά δεν θα λειτουργήσουν. Τα χαλιά αλλάζουν πραγματικά το παιχνίδι σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Έρχονται σε σχεδόν οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα και χρώμα.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το χαλί ώστε να ταιριάζει στα χρώματα του υπνοδωματίου του φοιτητή σας. Αναζητήστε ένα χαλί για να ολοκληρώσετε το διακοσμητικό σας έργο. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το όραμά σας για το δωμάτιο εάν συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστείτε ένα.

Το χαλί σάς επιτρέπει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Αν είστε πιο πρακτικοί, μπορείτε να προτιμήσετε ένα χαλί με πυκνές, συμπαγείς ίνες.

Θα νιώθετε πάντα ζεστασιά στα πόδια σας. Ή, θα μπορούσατε να επιλέξετε να εστιάσετε σε ένα βασικό χαλί και να το βάψετε μόνοι σας. Κάθε μέθοδος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, οπότε επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Θα προστεθεί λίγο πράσινο

Είναι πολύ καλή ιδέα να προσθέσετε πράσινο στο δωμάτιό σας. Ακόμα κι αν ο στόχος σας είναι να κάνετε τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος, το πράσινο μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη.

Το δεύτερο είναι ότι τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί. Οποιοδήποτε φυτό φέρετε στο δωμάτιο (αγαπάμε τη φτέρη) θα το γεμίσει με ζωή.

Αν ψάχνετε για φυτά που θα τραβήξουν τα μάτια, επιλέξτε αυτό που είναι πιο ελκυστικό οπτικά. Το Yucca, το Philodendron και ο Eucalyptus είναι καλές επιλογές αν ο στόχος σας είναι να κιτρινίσετε το δωμάτιό σας.

Το φυτό νεφρίτη, η αλόη ή το φυτό αράχνης μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα με λευκά ή πράσινα. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί, ανεξάρτητα από το φυτό που θα επιλέξετε.

Κολλεγιακό γραφείο με πράσινο

Αναζητήστε έναν πίνακα προθεσμίας

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμένουμε ενημερωμένοι στον ακαδημαϊκό χώρο. Οι εφαρμογές μπορούν να είναι χρήσιμες για την παρακολούθηση της εργασίας, των μαθημάτων και του ημερολογίου σας.

Μερικές φορές μπορεί να σε απογοητεύσουν. Αλλά αυτό δεν είναι επειδή κάνουν λάθος. Είναι εύκολο να ξεχάσετε να ελέγξετε την εφαρμογή όταν είστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα.

Τα επόμενα βήματα είναι ξεκάθαρα – βλέπετε ότι απομένουν αναθέσεις και οι ημερομηνίες λήξης τους πλησιάζουν.

Ο πίνακας προθεσμιών θα σας βοηθήσει να ιεραρχήσετε τις εργασίες, να αφιερώσετε χρόνο για αυτές και να σας κρατήσει σε εγρήγορση. Δεν χρειάζεται να το αγοράσετε. Μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας με οικονομικά, προσβάσιμα υλικά.

Πάρε μια λάμπα για την κρεβατοκάμαρα του φοιτητή σας

Μια επιπλέον πηγή φωτισμού είναι ένας άλλος οικονομικός τρόπος για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα του φοιτητή σας. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με το σχέδιο και το χρώμα του φωτιστικού σας.

Μια απλή, φθηνή λάμπα θα κάνει το κόλπο. Μπορείτε πάντα να το βάψετε ή να το προσαρμόσετε στην κρεβατοκάμαρά σας αργότερα. Θα είναι χρήσιμο για μεγάλες νύχτες του χειμώνα, καθώς θα ταιριάζει καλά στην κρεβατοκάμαρά σας.

Φωτιστικό σε νυχτερινό σταντ στο δωμάτιο κοιτώνα κολεγίου

Μπορείτε να αυξήσετε τον χώρο της ντουλάπας σας χρησιμοποιώντας καρτέλες κουτιών αναψυκτικού

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις ρούχα διάσπαρτα σε όλα τα υπνοδωμάτια. Εάν είστε εσείς, τότε θα χρειαστείτε μια μικρή ντουλάπα για να κρατήσετε όλα τα ρούχα. Μπορείτε πραγματικά να κρατήσετε όλα τα ρούχα σας στην ντουλάπα!

Οι καρτέλες κονσέρβας αναψυκτικού μπορούν να διπλασιάσουν τον αριθμό των κρουστικών που τοποθετείτε στην γκαρνταρόμπα σας. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τα ρούχα που κρέμονται στην καρέκλα ή στο κρεβάτι σας.

Πάρτε μια λάμπα αρώματος

Ενώ ένας λαμπτήρας αρώματος μπορεί να μην είναι ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό σε ένα δωμάτιο, τα αποτελέσματά του είναι δύσκολο να παραβλεφθούν. Ένα υπνοδωμάτιο γεμάτο αρώματα θα αφήσει μια μόνιμη εντύπωση σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Το άρωμα θα συνδεθεί με τον χώρο σας από όλους όσους επισκέπτονται τον χώρο σας.

Λάμπα αρώματος

Αφιερώστε λίγο χρόνο για προβληματισμό

Θα έπρεπε πάρε έναν καθρέφτη αν δεν έχετε ήδη ένα. Τα πλεονεκτήματα του καθρέφτη είναι πολλά.

Ένας καθρέφτης μπορεί να σας βοηθήσει να θυμάστε την εμφάνισή σας. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να το έχετε, αρκεί να μην το κοιτάτε για πολλή ώρα. Οι καθρέφτες μπορούν να κάνουν ακόμα και τα μικρά δωμάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να βρείτε τον κατάλληλο καθρέφτη για εσάς. Η ΙΚΕΑ πουλά πολλούς καθρέφτες σε διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι ψηλότεροι και φαρδύτεροι. Η Amazon προσφέρει πολλές γλυκές εκπτώσεις.

Μπορείτε επίσης να πάτε σε μια υπαίθρια αγορά αν μένετε κοντά σε αυτήν. Είναι πιθανό να βρείτε εκπληκτικά αντικείμενα και να κάνετε το σπίτι σας μοναδικό και ξεχωριστό.

Επιλέξτε πολύχρωμα κλινοσκεπάσματα

Αποκτήστε πολύχρωμα κλινοσκεπάσματα εάν θέλετε να κάνετε την κρεβατοκάμαρα του φοιτητή σας πιο ζωντανή. Μπορείτε να αγοράσετε σετ από πολύχρωμα κλινοσκεπάσματα στο τοπικό σας κατάστημα ή στο διαδίκτυο. Ή μπορείτε να φτιάξετε το κρεβάτι σας μόνοι σας και να επιλέξετε τα καλύτερα χρώματα.

Schreibe einen Kommentar