Προετοιμασία για σκι και σνόουμπορντ

0
Προετοιμασία για σκι και σνόουμπορντ

Χρόνος διαβασματός: < 1 λεπτό

Αυτή η προπόνηση με βάρος σώματος θα δοκιμάσει την αντοχή και τη δύναμη των ποδιών σας ενώ χτίζετε τον κορμό σας. Είναι τέλεια προπόνηση για σκι και σνόουμπορντ (και μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε).

Ιδού η σειρά:

  1. 10 Walking Lunges
  2. 10 Πηδήματα
  3. 10 ορειβάτες

Επαναλάβετε την ακολουθία 5 φορές αν είστε αρχάριος αθλητής, 7 φορές εάν είστε ενδιάμεσος αθλητής και 10 φορές εάν είστε προχωρημένοι. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο, οπότε να είστε προσεκτικοί στην επιλογή σας.

Συμβουλές κίνησης

Walking Lunges: Ξεκινήστε να στέκεστε με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων. Κάντε ένα βήμα προς τα εμπρός με το ένα πόδι και, στη συνέχεια, λυγίστε το μπροστινό και το πίσω γόνατό σας ταυτόχρονα μέχρι το πίσω γόνατο να αγγίξει απαλά το έδαφος. Το μπροστινό σας γόνατο πρέπει να στοιβάζεται ακριβώς πάνω από τον αστράγαλό σας όταν φτάσετε στον πάτο. Επιστρέψτε στην όρθια στάση ανάμεσα σε κάθε βόλτα.

Tuck Jumps: Πήδα όσο πιο ψηλά μπορείς, πηδώντας και από τα δύο πόδια ταυτόχρονα. Καθώς σηκώνεστε, φέρτε και τα δύο γόνατα στο στήθος σας. Τεντώστε τα πόδια σας για να προσγειωθούν καθώς κατεβαίνετε και προσγειώστε με λυγισμένα γόνατα. Επαναλαμβάνω.

Ορειβάτες: Ξεκινήστε σε στάση σανίδα, με τα χέρια σας κάτω από τους ώμους σας και τον αστράγαλο, το γόνατο, το ισχίο και τον ώμο σας σε ευθεία γραμμή. Σηκώστε ελαφρά τους γοφούς σας (για να δημιουργήσετε λίγο χώρο κάτω από τον κορμό σας) και φέρτε το ένα πόδι μπροστά από κάτω σας. Εναλλάξτε τα πόδια σας γρήγορα, σηκώνοντας το αριστερό και μετά το δεξί μέχρι να κάνετε δέκα συνολικά «ορειβάτες».

Τζον Γκίλσον
Ο Jon Gilson είναι προπονητής και συγγραφέας και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Whole Life Challenge.

Προηγουμένως, ίδρυσε την Again Faster Equipment, μια εταιρεία λειτουργικού εξοπλισμού γυμναστικής που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει την κοινότητα του CrossFit. Ιδρύθηκε το 2006, ο Jon κατέκτησε την εταιρεία παγκοσμίως το 2012, κατακτώντας δύο φορές στη λίστα Inc. 500/5000 με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες της Αμερικής.

Από το 2007 έως το 2013, υπηρέτησε ως Ανώτερος Λέκτορας για το CrossFit, Inc., εκπαιδεύοντας επίδοξους εκπαιδευτές CrossFit σε περισσότερα από 100 σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένων συμμετοχών στην Ισλανδία, το Αφγανιστάν, τη Μόσχα, την Ολλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Ο Jon υπηρέτησε επίσης στη συμβουλευτική επιτροπή CrossFit L1, βοηθώντας στη διαμόρφωση πολιτικής για τις εκπαιδευτικές προσπάθειες του οργανισμού από το 2011 έως το 2013.

Έχει κάνει επίσης θητείες στην πολιτειακή κυβέρνηση, τη διαχείριση γυμναστηρίου και τη συμβουλευτική — και επί του παρόντος διδάσκει μαθήματα στο CrossFit City Line.

Ο Jon αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του New Hampshire το 2003, με έπαινο, με πτυχίο στην Ψυχολογία. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Πιστοποιητικού στα Οικονομικά και τον Έλεγχο από το Harvard Extension School, 2006, και έχει ολοκληρώσει μαθήματα στην ανάλυση δεδομένων.

Schreibe einen Kommentar