Προπόνηση τρεξίματος την ημέρα των ευχαριστιών

0
Προπόνηση τρεξίματος την ημέρα των ευχαριστιών

Χρόνος διαβασματός: < 1 λεπτό

Θα περάσετε μια υπέροχη μέρα: γαλοπούλα, πίτα, οικογένεια και φίλοι.

Πριν ξεκινήσετε την πραγματική δουλειά της Ημέρας των Ευχαριστιών, κάντε μια γρήγορη προπόνηση: Μπορείτε να το κάνετε αυτό οπουδήποτε και θα ανανεώσετε τον μεταβολισμό σας πριν το δείπνο.

Είναι ένα „Fartlek“ (μην γελάτε), το οποίο στα Σουηδικά σημαίνει „παιχνίδι ταχύτητας“. Η ιδέα είναι να συνδυάσετε τα σχεδόν μέγιστα σπριντ και λακτίσματα με τον κανονικό σας ρυθμό τρεξίματος αντοχής. Αυτή η τεχνική θα ενισχύσει την ταχύτητά σας και είναι διασκεδαστικό να εκκινείτε.

Κατεβάστε το Ηλεκτρονικό Βιβλίο Συμβουλές για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Πώς να κάνετε την προπόνηση τρεξίματος την ημέρα των ευχαριστιών

  1. Διάλεξε απόσταση. Εάν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν, ένα μίλι περίπου θα είναι αρκετό.
  2. Βρείτε μερικούς αυθαίρετους δείκτες.Για να βοηθήσουμε τους αρχάριους, επιλέξαμε ένα μάθημα 20 τηλεφωνικών πόλων: 10 σπριντ, 10 τζόκινγκ.
  3. Σκούντημα ανάμεσα στους δύο πρώτους πόλους.
  4. Τρέχω στο 80-90% της μέγιστης ταχύτητας μεταξύ των δύο δεύτερων.
  5. Εναλλακτικό τζόκινγκ και σπριντ για το υπόλοιπο της διαδρομής.

Φροντίστε να προθερμανθείτε επαρκώς εκ των προτέρων. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο τέντωμα των μηριαίων, των τετρακέφαλων και των γάμπας πριν ξεκινήσετε. Φροντίστε να ξεκινήσετε λίγο πιο αργά και να ανεβάζετε ταχύτητα καθώς αισθάνεστε πιο άνετα.

Καλή προπόνηση και Χαρούμενη ημέρα των ευχαριστιών από το Whole Life Challenge!

Τζον Γκίλσον
Ο Jon Gilson είναι προπονητής και συγγραφέας και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Whole Life Challenge.

Προηγουμένως, ίδρυσε την Again Faster Equipment, μια εταιρεία λειτουργικού εξοπλισμού γυμναστικής που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει την κοινότητα του CrossFit. Ιδρύθηκε το 2006, ο Jon κατέκτησε την εταιρεία παγκοσμίως το 2012, κατακτώντας δύο φορές στη λίστα Inc. 500/5000 με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες της Αμερικής.

Από το 2007 έως το 2013, υπηρέτησε ως Ανώτερος Λέκτορας για το CrossFit, Inc., εκπαιδεύοντας επίδοξους εκπαιδευτές CrossFit σε περισσότερα από 100 σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένων συμμετοχών στην Ισλανδία, το Αφγανιστάν, τη Μόσχα, την Ολλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Ο Jon υπηρέτησε επίσης στη συμβουλευτική επιτροπή CrossFit L1, βοηθώντας στη διαμόρφωση πολιτικής για τις εκπαιδευτικές προσπάθειες του οργανισμού από το 2011 έως το 2013.

Έχει κάνει επίσης θητείες στην πολιτειακή κυβέρνηση, τη διαχείριση γυμναστηρίου και τη συμβουλευτική — και επί του παρόντος διδάσκει μαθήματα στο CrossFit City Line.

Ο Jon αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του New Hampshire το 2003, με έπαινο, με πτυχίο στην Ψυχολογία. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου στα Χρηματοοικονομικά και τον Έλεγχο από το Harvard Extension School, 2006, και έχει ολοκληρώσει μαθήματα στην ανάλυση δεδομένων.

Schreibe einen Kommentar