Πώς να κάνετε την άσκησή σας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου (2 δωρεάν βίντεο)

0
Πώς να κάνετε την άσκησή σας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου (2 δωρεάν βίντεο)

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Ξέρω αν μπορώ ταινία μια προπόνηση σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο ξενοδοχείου, μπορείτε να κάνετε την άσκησή σας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Αν με ακολουθήσετε σε αυτά τα δύο βίντεο, θα λύσουμε τους πόνους του ταξιδιού σας και θα κάνουμε το παιχνίδι γυμναστικής σας.

Δεν χρειάζεστε εξοπλισμό, μόνο λίγο χώρο. Περάστε λίγο τα έπιπλα, αν χρειάζεται (μου αρέσει να το ονομάζω δυναμικό) — και, στη συνέχεια, πατήστε το παιχνίδι.

Πώς να κάνετε την άσκησή σας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου (2 δωρεάν βίντεο)

Πώς να κάνετε την άσκησή σας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

1. Beginner’s Travel Stretch

Σηκωθείτε ποτέ από τη θέση του αεροπλάνου σας μετά από ένα μακρύ ταξίδι και νιώθετε ότι όλα πονάνε; Αυτή η ρουτίνα διατάσεων πέντε λεπτών είναι ένας ήπιος τρόπος για να απομακρύνετε την ένταση από το σώμα πριν επιχειρήσετε να ασκηθείτε.

Συνιστάται για αρχάριους, επιβάτες και ταξιδιώτες στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεσαι είσαι εσύ.

Κατεβάστε 10 δωρεάν προπονήσεις με βάρος σώματος

2. Κύκλωμα αντοχής και κινητικότητας (Δεν απαιτείται εξοπλισμός)

Συνδυάστε αυτές τις πέντε μοναδικές ασκήσεις για να ιδρώσετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Επαναλάβετε κάθε άσκηση για 3 σετ, 10 φορές ανά άσκηση. Επιδιώξτε να κινείστε συνεχώς και θα τελειώσετε και θα αισθανθείτε πιο κινητικός σε 10 λεπτά αφού ολοκληρώσετε έναν συνδυασμό δυναμικών push-ups, μπότες-strappers, περιστρεφόμενα lunges, άρσεις θανάτου με ένα πόδι βατράχου και ανεμόμυλους.

Αυτή η ρουτίνα είναι για οποιοδήποτε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Προσθέστε σετ και μειώστε την ανάπαυση για να αυξήσετε την ένταση.

Έχετε μια αγαπημένη προπόνηση σε δωμάτιο ξενοδοχείου; Μοιραστείτε την αγάπη (και βοηθήστε τους συνταξιδιώτες σας) ενημερώνοντάς μας στα σχόλια παρακάτω.

Λιζ Μαρμές
Η Liz είναι Πιστοποιημένη Ειδική Ενδυνάμωσης και Προστασίας της NSCA (CSCS) και 200HR Yoga Instructor. Η Liz δραστηριοποιείται στον κλάδο της γυμναστικής από το 2003, εργάζεται στην εκπαίδευση φυσικής κατάστασης, τη διαχείριση φυσικής κατάστασης, την προσωπική προπόνηση και την ομαδική γυμναστική στη Βοστώνη, στο South Beach, στο Λος Άντζελες και στην περιοχή του DC. Η Λιζ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι με μεταπτυχιακό στη Φυσιολογία της Άσκησης.

Πιστεύοντας στη συνεχή κίνηση, η Liz έχει συνεργαστεί με πελάτες όλων των τύπων για να επιτύχει διάφορους τελικούς στόχους. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε να διδάσκει γιόγκα στο Ballston CrossFit στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια.

Schreibe einen Kommentar