Πώς να τεντωθείτε και να ασκηθείτε μετά το ταξίδι (σε ​​δωμάτιο ξενοδοχείου)

0
Πώς να τεντωθείτε και να ασκηθείτε μετά το ταξίδι (σε ​​δωμάτιο ξενοδοχείου)

Χρόνος διαβασματός: < 1 λεπτό

Πώς να τεντωθείτε μετά το ταξίδι

Φρέσκο ​​από αεροπλάνο, τρένο ή αυτοκίνητο; Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να τεντώσετε το σώμα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ακολουθία ως αποκατάσταση μετά το ταξίδι ή για να προετοιμαστείτε για μια προπόνηση σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Αυτή η σειρά διατάσεων έχει σχεδιαστεί για μεσαίους έως προχωρημένους αθλητές:

  • Τέντωμα καναπέ
  • Κάθισμα τοίχου σε ύπτια θέση
  • Τροποποιημένο κοράκι

Κατεβάστε 10 δωρεάν προπονήσεις με βάρος σώματος

Πώς να ασκηθείτε μετά το ταξίδι

Μπορεί να είναι δύσκολο να ενθουσιαστείτε με την προπόνηση στο ξενοδοχείο σας. Αλλά Η άσκηση μετά το ταξίδι είναι σημαντική για να αυξήσουμε την ενέργειά μας και να προσαρμοστούμε σε ένα νέο πρόγραμμα. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν μετατρέψαμε την προπόνησή σας σε χρόνο παιχνιδιού χρησιμοποιώντας λίγο αυτοσχεδιασμό;

Αυτή η ενδιάμεση προπόνηση θα σας οδηγήσει σε ένα κύκλωμα 5 ασκήσεων για 20 επαναλήψεις χρησιμοποιώντας αντικείμενα που βρίσκονται συνήθως στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Επαναλάβετε το κύκλωμα 2-4 φορές, ελαχιστοποιώντας πόσο ξεκουράζεστε:

  • Οκλαδόν από πάνω βαλίτσα, 20 επαναλήψεις
  • Κράτημα στο χέρι, 30 δευτερόλεπτα
  • Σήκωμα βαλίτσας, 20 επαναλήψεις
  • Bulgarian split squat με καρέκλα, 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά
  • Εναλλασσόμενη ρωσική κούνια μπουκαλιού νερού, 20 επαναλήψεις

Λιζ Μαρμές
Η Liz είναι Πιστοποιημένη Ειδική Ενδυνάμωσης και Προστασίας της NSCA (CSCS) και 200HR Yoga Instructor. Η Liz δραστηριοποιείται στον κλάδο της γυμναστικής από το 2003, εργάζεται στην εκπαίδευση φυσικής κατάστασης, τη διαχείριση φυσικής κατάστασης, την προσωπική προπόνηση και την ομαδική γυμναστική στη Βοστώνη, στο South Beach, στο Λος Άντζελες και στην περιοχή του DC. Η Λιζ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι με μεταπτυχιακό στη Φυσιολογία της Άσκησης.

Πιστεύοντας στη συνεχή κίνηση, η Liz έχει συνεργαστεί με πελάτες όλων των τύπων για να επιτύχει διάφορους τελικούς στόχους. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε να διδάσκει γιόγκα στο Ballston CrossFit στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια.

Schreibe einen Kommentar