Συμβουλές εξοικονόμησης νερού για τον επαγγελματικό σας εξωραϊσμό

7
Συμβουλές εξοικονόμησης νερού για τον επαγγελματικό σας εξωραϊσμό

Τίποτα δεν βλάπτει τα φυτά πιο γρήγορα από το ακατάλληλο πότισμα.

Κάθε καλή εργασία εξωραϊσμού πρέπει επομένως να συντηρείται με αρκετό νερό για να διασφαλιστεί ότι τα φυτά είναι όμορφα και υγιή.

Στον εμπορικό εξωραϊσμό, είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη ο συνολικός προϋπολογισμός.

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να εξοικονομείτε νερό σε κάθε λογαριασμό. Αυτή η ανάρτηση γράφτηκε για να μοιραστείτε συμβουλές εξοικονόμησης νερού για τον εμπορικό σας εξωραϊσμό.

Ενσωματώστε εγγενή φυτά στο τοπίο σας

Τα εγγενή φυτά είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα σε κάθε σχέδιο εξωραϊσμού.

Απαιτούν λίγη συντήρηση και μεταφέρουν ένα μήνυμα στους πελάτες ότι είστε πραγματικό μέρος της τοπικής οικονομίας.

Ένα βασικό πλεονέκτημα της χρήσης γηγενών φυτών στον εμπορικό εξωραϊσμό σας είναι τα χρήματα που εξοικονομείτε από το νερό. Τα γηγενή φυτά έχουν ήδη συνηθίσει στην άμπωτη και τη ροή της βροχής σε μια εποχή.

Εδώ, στα βορειοδυτικά του Ειρηνικού, τα φυτά σας είναι συνηθισμένα σε μια μακρά περίοδο βροχών που ακολουθείται από ένα άνυδρο καλοκαίρι. Τα καλά νέα είναι ότι για αυτόν τον λόγο τα γηγενή φυτά δεν πεθαίνουν συνήθως το καλοκαίρι και δεν θα χρειαστεί να υπεραντισταθμίσετε με επιπλέον πότισμα κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Το Pacific Northwest έχει πολλά όμορφα λουλούδια, θάμνους και φυτά που καλύπτουν το έδαφος για να διαλέξετε για το σχεδιασμό του τοπίου σας.

Χρησιμοποιήστε εναλλακτικές λύσεις για το γρασίδι εάν είναι δυνατόν

Το γρασίδι είναι βασικό στοιχείο στα περισσότερα εμπορικά σχέδια εξωραϊσμού.

Είναι σχετικά εύκολο, φαίνεται υπέροχο και αποτρέπει τη διάβρωση. Ωστόσο, το γρασίδι απαιτεί επίσης τακτικό πότισμα.

Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί νερού τείνουν να είναι αρκετά υψηλοί στο Πόρτλαντ, θα δείτε συχνά καφέ, νεκρές αυλές το καλοκαίρι, επειδή οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν επιθυμούν να ξοδέψουν χρήματα για να ποτίσουν το γρασίδι τους.

Τα εμπορικά τοπία συχνά ενσωματώνουν γρασίδι, αλλά ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορείτε να προσπαθήσετε να ελαχιστοποιήσετε τη χρήση του, διατηρώντας παράλληλα έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό τοπίου.

Αν δεν χρειάζεστε ένα μεγάλο γκαζόν για υπαίθριες εκδηλώσεις, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε θάμνους, φτέρες και ροκανίδια αντί για γρασίδι. Όταν ελαχιστοποιείτε τη χρήση του γρασιδιού, ο λογαριασμός του νερού σας θα αντικατοπτρίζει αυτήν την επιλογή.

Εάν χρησιμοποιείτε γρασίδι, να έχετε υπόψη σας πόσο το ποτίζετε. Συχνά, το γρασίδι είναι υπερβολικά ποτισμένο και κοστίζει στους ιδιοκτήτες ακινήτων περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Αερίστε το έδαφος όπου φυτεύετε γρασίδι. Ο αερισμός βοηθά στη συγκράτηση του νερού, μεγιστοποιώντας έτσι τα έξοδα άρδευσης.

Ένας σχεδιασμός τοπίου με αποδοτική χρήση του νερού μπορεί επίσης να είναι όμορφος.

Ομαδοποιήστε φυτά ανάλογα με τις ανάγκες σε νερό

Εάν έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε ή να αναθεωρήσετε τον εμπορικό σχεδιασμό του τοπίου σας, σκεφτείτε να ομαδοποιήσετε τα φυτά σας με βάση τις ανάγκες τους σε πότισμα.

Η ομαδοποίηση των φυτών με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε κάθε σταγόνα νερού όταν χρειάζεται να ποτίσετε, εστιάζοντας σε περιοχές που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από άλλες.

Εάν, για παράδειγμα, σας αρέσει να χρησιμοποιείτε ορισμένα μη εγγενή λουλούδια, προγραμματίστε εκ των προτέρων και κρατήστε τα στο ίδιο μπάλωμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κάλυμμα εδάφους που συγκρατεί το νερό, όπως ροκανίδια που θα διατηρήσουν το έδαφος υγρό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο εμπορικός εξωραϊσμός μπορεί να ποικίλλει και να είναι αποδοτικός στο νερό, ενώ εξακολουθεί να επιδεικνύει μια μεγάλη ποικιλία φυτών.

Εμπορικός Εξωραϊσμός με Διαχείριση Τοπίου Crowley

Η ομάδα ειδικών μας στο Crowley Landscape Management μπορεί να δημιουργήσει ένα όμορφο εμπορικό τοπίο για το εξωτερικό της επιχείρησής σας, ενώ χρησιμοποιεί αποτελεσματική άρδευση έχοντας κατά νου τον προϋπολογισμό σας.

Θα σχεδιάσουμε και θα διατηρήσουμε ένα σχέδιο νοκ-άουτ για την ιδιοκτησία σας στην περιοχή του μετρό του Πόρτλαντ.

Επικοινωνήστε σήμερα για να μιλήσετε μαζί μας για την αποδοτική υδάτινη εμπορική εξωραϊσμό της επιχείρησής σας!

Schreibe einen Kommentar