Το μυστικό για να διατηρήσετε την αυλή σας στη ζέστη

11
Το μυστικό για να διατηρήσετε την αυλή σας στη ζέστη

Η ζέστη του καλοκαιριού είναι βάναυση στην αυλή σας.

Μετά από μήνες βροχής, ξαφνικά το γρασίδι και τα φυτά σας πρέπει να προσαρμοστούν στον ήλιο και σε λιγότερο φυσικό νερό. Αν αφεθείτε χωρίς περιποίηση, είναι πιθανό να καταλήξετε με καφέ κηλίδες στην αυλή.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να διατηρήσετε μια καταπράσινη αυλή παρά τη ζέστη.

Για να σας βοηθήσει να λύσετε το μυστήριο της καλοκαιρινής φροντίδας του γκαζόν, αυτή η ανάρτηση συζητά τα ακόλουθα θέματα:

  • Έξυπνο κούρεμα
  • Η καλύτερη εποχή για πότισμα το καλοκαίρι
  • Αντιμετώπιση καφέ χόρτου το καλοκαίρι

Έξυπνες τεχνικές κοπής

Μια καλοκουρεμένη αυλή είναι μια υγιής αυλή.

Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κούρεμα σας βοηθά στην υποστήριξη της υγείας του χόρτου σας. Έχοντας αυτό κατά νου, ρυθμίστε το χλοοκοπτικό σας σε περίπου 3 1/2 ίντσες ή περίπου αρκετό χώρο για να αφήσετε ένα κουτί αναψυκτικού κάτω από το χείλος του χλοοκοπτικού.

Ρυθμίζοντας το χλοοκοπτικό σας για βέλτιστο ύψος κόβετε τις λεπίδες έτσι ώστε το φυτό να μην δυσκολεύεται να στηρίξει μια μεγάλη δομή.

Θα θελήσετε επίσης να κόψετε τις κατάλληλες ώρες της ημέρας. Είτε κόψτε το πρωί αφού εξατμιστεί η πρωινή δροσιά, είτε αργά το απόγευμα, όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκοτάδι.

Αυτό βοηθά το γρασίδι σας να διατηρήσει την εσωτερική του υγρασία παρά το κομμένο.

Η καλύτερη εποχή για νερό το καλοκαίρι

Εάν μείνατε για λίγο χωρίς βροχή, θα χρειαστεί να ποτίσετε εάν θέλετε να διατηρήσετε το γρασίδι σας υγιές.

Για να ενθαρρύνετε τις ρίζες του χόρτου να πάνε βαθιά, ποτίζετε κάθε 3-4 ημέρες για περίπου 15-20 λεπτά.

Η καλύτερη ώρα για πότισμα το καλοκαίρι είναι το πρώτο πράγμα το πρωί. Το απογευματινό πότισμα μπορεί να δημιουργήσει έναν βιότοπο όπου οι μούχλες και οι μύκητες μπορούν να ανθίσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εάν το πότισμα νωρίς το πρωί παρεμβαίνει στις ρουτίνες σας, σκεφτείτε να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο και να αυτοματοποιήσετε την όλη διαδικασία.

Για την πιο αποτελεσματική διαχείριση του νερού για το τοπίο σας, συμβουλευτείτε έναν έμπειρο επαγγελματία τοπίου.

Η ενασχόληση με το Brown Grass το καλοκαίρι

Ένα καφέ μπάλωμα στο γρασίδι σας το καλοκαίρι μπορεί να φαίνεται να δείχνει ότι είναι ώρα να ποτίσετε περισσότερο. Ωστόσο, τα καφέ μπαλώματα μπορεί επίσης να υποδεικνύουν μια μυκητιακή ασθένεια του χλοοτάπητα.

Ο μύκητας μπορεί να βρίσκεται σε λήθαργο όλο το χρόνο, περιμένοντας να εμφανιστεί όταν η θερμοκρασία ανέβει πάνω από 85° κατά τη διάρκεια της ημέρας και 70° τη νύχτα.

Για να προστατευτείτε από το καφέ γρασίδι, αποφύγετε τη λίπανση με πολύ άζωτο. Άλλα προληπτικά μέτρα περιλαμβάνουν τον αερισμό της αυλής, το λιγότερο συχνό κούρεμα και το κλάδεμα δέντρων και άλλων σκιερών φυτών σε κοντινή απόσταση.

Συζητήστε την αυλή σας με έναν επαγγελματία εξωραϊσμού και επεξεργαστείτε ένα εστιασμένο σχέδιο για να αποφύγετε ή να αντιμετωπίσετε το υπάρχον καφέ γρασίδι το καλοκαίρι.

Υγιείς χλοοτάπητες με Crowley Landscape Management

Ο ζεστός καιρός δεν σημαίνει απαραίτητα καφέ κηλίδες στο γκαζόν σας.

Βρείτε έναν τρόπο να διατηρήσετε το γρασίδι σας υγιές όλο το χρόνο επικοινωνώντας με την αφοσιωμένη ομάδα ειδικών μας στη φροντίδα του γκαζόν. Μπορούμε να αναπτύξουμε το τέλειο σχέδιο εξωραϊσμού για το ακίνητό σας και να παρέχουμε συνεπείς υπηρεσίες συντήρησης που θα κρατήσουν το γκαζόν κατοικιών ή εμπορικών χώρων σας υπέροχο όλο το χρόνο.

Πείτε αντίο στις καφέ κηλίδες στην αυλή σας το καλοκαίρι, απευθυνθείτε στο Crowley Landscape Management σήμερα!

Schreibe einen Kommentar