Το νορβηγικό πλαστικό NAX ξεκινά τη νέα διαδρομή Λονδίνο-Σιάτλ με 787-9

1
Το νορβηγικό πλαστικό NAX ξεκινά τη νέα διαδρομή Λονδίνο-Σιάτλ με 787-9
Η εναρκτήρια πτήση της Norwegian προς το Σιάτλ από το Λονδίνο Gatwick, ένα Boeing 789, φτάνει στο πάρκινγκ.

Η εναρκτήρια πτήση της Norwegian για το Σιάτλ από το Λονδίνο Gatwick, ένα Boeing 789, φτάνει στο πάρκινγκ

Ήταν ένα είδος επιστροφής στην πατρίδα (τουλάχιστον για το Everett, Wash.-χτισμένο 787-9) καθώς η Norwegian ξεκίνησε τη νέα υπηρεσία 4 φορές την εβδομάδα από το Gatwick στο Seattle την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου.

Νορβηγική πτήση DY 7131 με ταξί μετά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Seattle-Tacoma.  Πρέπει να αγαπήσω αυτά τα κοκκινομάλλα αεροσκάφη.

Νορβηγική πτήση DY 7131 με ταξί μετά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Seattle-Tacoma. Πρέπει να αγαπήσω αυτά τα κοκκινομάλλα αεροσκάφη.

Ήταν ένα υπέροχο πρωινό του Σιάτλ. Η βροχή που είχε προβλεφθεί άργησε να φτάσει και το αεροπλάνο προσγειώθηκε νωρίς. όλα ενώθηκαν όμορφα.

Το τζετ υποδέχτηκε στο Σιάτλ με έναν παραδοσιακό χαιρετισμό με κανόνια νερού.

Το τζετ υποδέχτηκε στο Σιάτλ με παραδοσιακό χαιρετισμό με κανόνια νερού της πυροσβεστικής. Ανακοινώνοντας τη νέα υπηρεσία τον Απρίλιο, ο Νορβηγός Εμπορικός Διευθυντής Thomas Ramdahl δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την επέκτασή μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και προσθέτουμε το Σιάτλ στο διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο δρομολογίων μας. Το Σιάτλ είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία και το εταιρικό προφίλ της Νορβηγίας, καθώς έχουμε έναν στόλο αποκλειστικά Boeing με περισσότερα από 130 αεροσκάφη που παραδίδονται από την Πολιτεία της Ουάσιγκτον και περισσότερα από 200 αεροσκάφη Boeing κατόπιν παραγγελίας.»

Φρεσκοβαμμένοι αριθμοί μαρκαδόρων υποδέχτηκαν το αεροπλάνο στο περίπτερο του.

Φρεσκοβαμμένοι αριθμοί μαρκαδόρων υποδέχτηκαν το αεροπλάνο στο περίπτερο του

Η Norwegian είναι η πέμπτη νέα διεθνής αεροπορική εταιρεία της Sea-Tac τους τελευταίους 12 μήνες – οι Volaris, Xiamen, Eurowings και Virgin Atlantic προηγήθηκαν της σημερινής πρώτης πτήσης. Είναι η 16η προσθήκη διεθνών υπηρεσιών του αεροδρομίου την τελευταία δεκαετία.

Ένας πυροσβέστης στο λιμάνι του Σιάτλ και ένας εργαζόμενος στη ράμπα προετοιμάζουν το ρολόι καθώς το τζετ ανεβαίνει προς τη βάση του.

Ένας πυροσβέστης στο λιμάνι του Σιάτλ και ένας εργαζόμενος στη ράμπα παρακολουθούν καθώς το τζετ ανεβαίνει προς τη βάση του

«Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα του πόσο ποικιλόμορφη και διαδεδομένη είναι η οικονομική μας ανάπτυξη εδώ στην περιοχή», δήλωσε ο Lance Lyttle, Διευθύνων Σύμβουλος του Sea-Tac Airport. Οι 4 φορές εβδομαδιαίες πτήσεις θα εκτελούνται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Δεν υπήρχε άλλη φανφάρα για την άφιξη, μόνο το υπέροχο μπαλέτο της εκφόρτωσης ενός εισερχόμενου αεροσκάφους.

Ήταν μια ήσυχη εκτόξευση υπηρεσιών, αλλά υπήρχε μια υπέροχη τούρτα για τους εξερχόμενους επιβάτες.

Ήταν μια ήσυχη εκτόξευση υπηρεσιών, αλλά υπήρχε μια υπέροχη τούρτα για τους εξερχόμενους επιβάτες.

EDITOR-AT-LARGE – SEATTLE, WA Ο Φράνσις Ζέρα είναι αρχιτέκτονας, εναέριος, αεροπορικός και εμπορικός φωτογράφος με έδρα το Σιάτλ, ανεξάρτητος φωτορεπόρτερ και επιβεβαιωμένος AvGeek.

http://www.zeraphoto.com


Τα σχόλια είναι κλειστά εδώ.

Schreibe einen Kommentar