Ωρα για πάρτυ! Η Boeing γιορτάζει τα 100 χρόνια με στυλ

1
Ωρα για πάρτυ!  Η Boeing γιορτάζει τα 100 χρόνια με στυλ
Προετοιμασία για την ειδική γιορτή των 100 ετών, δίπλα στο Μουσείο Πτήσης στο Σιάτλ, Ουάσιγκτον

Προετοιμασία για την ειδική γιορτή των 100 ετών, δίπλα στο Μουσείο Πτήσης στο Σιάτλ, Ουάσιγκτον

Στο σχέδιο για το πόσο καιρό υπάρχει το σύμπαν, τα 100 χρόνια είναι μόλις μια κουκκίδα χρόνου. Αλλά στον κόσμο της αεροπορίας, είναι πολύ καιρό… και ένα τεράστιο κομμάτι της ύπαρξης ανθρώπινης πτήσης.

Είναι τρελό να πιστεύει κανείς ότι το Αδελφοί Ράιτ πέταξε για πρώτη φορά στις 17 Δεκεμβρίου 1903 και λίγο περισσότερο από 12 χρόνια αργότερα, ο William Boeing είχε την προνοητικότητα να δημιουργήσει τη δική του αεροπορική εταιρεία (που ονομαζόταν „Pacific Aero Products Co“ μέχρι το 1934). Δεν πρόκειται να μπω στην τεράστια ιστορία της Boeing — υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να διαβάσετε γι ‚αυτόαλλά αν δεν έχετε ξανακούσει για την εταιρεία, επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα βασικός καταβεβλημένος.

Μέρος της σειράς Boeing 7-series βρίσκεται στο Boeing Field.

Μέρος της σειράς Boeing 7-series στο Boeing Field

Πριν από περίπου 100 χρόνια (16 Ιουλίου 1916), ο William Boeing δημιούργησε την εταιρεία του, η οποία έκτοτε κατασκεύασε πολλές δροσερές ιπτάμενες μηχανές και αμυντικά εργαλεία, και πυροβόλησε υπέροχα πράγματα στο διάστημα, μαζί με άλλα μονόσφαιρα. Τώρα λοιπόν που είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα… ας κάνουμε πάρτι!

Στην πραγματικότητα, η Boeing έχει κάνει τόσο τεράστιο παγκόσμιο αντίκτυπο στην ιστορία της εταιρείας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος θα ήταν ένα πολύ διαφορετικό μέρος χωρίς όλους τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στη Boeing όλα αυτά τα χρόνια. Είναι λογικό ότι η Boeing θα ήθελε να κάνει πολλά σε αυτό το επίτευγμα και το έκανε!

Καθ‘ όλη τη διάρκεια αυτού του έτους, η Boeing γιόρταζε τα 100α γενέθλιά της, αλλά στις 16 έως τις 18 αυτού του μήνα, είχαν ένα μεγάλο μεράκι για τους υπαλλήλους της ακριβώς δίπλα στο Μουσείο Πτήσεων, στο Boeing Field (KBFI).

Ευτυχώς ήμασταν προσκεκλημένοι σε μια σύντομη εκδήλωση εκείνη την Παρασκευή, όπου μπορέσαμε να πάρουμε μια γεύση από την υπερηφάνεια και την αφοσίωση που έχουν τόσοι πολλοί στην Boeing για την εταιρεία τους και τα προϊόντα που κατασκευάζουν.

Τα μέσα έφτασαν λίγο νωρίς, γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να κοιτάξουμε γύρω μας. Το μεγάλο eye candy ήταν η σειρά 7 της σειράς. Τι είναι αυτό? Όλα τα επαγγελματικά αεροσκάφη Boeing που ξεκινούν με ένα 7 στη γραμμή. Πολύ ωραία πράγματα (ξέρω, ξέρω… Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς θέλετε να επισημάνετε την αρχική ονομασία «717» για το δεξαμενόπλοιο — σσσς).

Μπροστά ήταν ένα 707 με Omega, ένα 717 της Delta, το πρώτο 727 που κατασκευάστηκε ποτέ, Το 100th Liried 737 της Alaska Airlines, ένα Cathay Pacific 747-8F, ένα United 757, ένα FedEx 767, ένα Emirates 777-300ER και τέλος ένα ANA 787-9.

%CODE2%

Η τοποθεσία της προσωρινής εκδήλωσης ήταν εντελώς εντυπωσιακή. Υπήρχαν κερκίδες φτιαγμένες όσο ψηλά μπορούσε να δει το μάτι (ναι, ίσως είναι λίγο υπερβολικό), μια μεγάλη σκηνή και ένα λευκό Boeing 747-8I στο βάθος. Η ενέργεια ήταν υψηλή, με όλους τους υπαλλήλους της Boeing εκεί και τον καυτό ήλιο.

Στην αρχή της εκδήλωσης μας προβλήθηκαν μερικά βίντεο «100η χρονιά» και μετά ξεκίνησαν οι ομιλίες. Ενώ ο Ray Conner, Διευθύνων Σύμβουλος της Boeing Commercial Airplanes ήταν στο μικρόφωνο, έφτασε ένας ειδικός καλεσμένος:Â ένα Boeing Model 40. Αυτό το αεροπλάνο είναι διπλά ξεχωριστό αφού είναι το παλαιότερο ιπτάμενο αεροσκάφος Boeing στον κόσμο!

%CODE1%

Η γιορτή πήγε στο Σαββατοκύριακο. Δεν μπόρεσα να δω την εμφάνιση που φαίνεται στο βίντεο επάνω, αλλά η Boeing βρήκε βασικά την πιο όμορφη οθόνη προβολέα ποτέ. Ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας (και στους υπαλλήλους σας)! Είναι πολύ εντυπωσιακό για την Boeing να διοργανώνει ένα τόσο υπέροχο πάρτι γενεθλίων για ένα χρόνο. Εδώ είναι τα επόμενα 100 χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ BOEING 100 ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΤΟ FLICKR

Η σειρά 7 της σειράς, φαίνεται από τον αέρα - Φωτογραφία: Boeing

Η σειρά 7 της σειράς, φαίνεται από τον αέρα – Φωτογραφία: Boeing

Θέλετε να γίνετε μέρος αυτής της ιστορίας των 100ων γενεθλίων του Boeing; Μπα! Μπορείς. Μπορείς μοιραστείτε τις δικές σας ιστορίες Boeing στο διαδίκτυοή μπορείτε να βοηθήσετε το Το μέλλον της πτήσης στην προσπάθεια να καταγράψει ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες έχοντας τις περισσότερες υπογραφές σε μια κάρτα γενεθλίων. Το τρέχον παγκόσμιο ρεκόρ είναι 71.542 χαιρετισμοί και υπογραφές και μπορούμε να πάρουμε έως και το 95% αυτών εικονικά. προσθέστε την υπογραφή σας στο μείγμα!

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ & ΙΔΡΥΤΗΣ – SEATTLE, WA. Ο David έχει γράψει, συμβουλευτεί και παρουσιάσει για πολλά θέματα σχετικά με τις αεροπορικές εταιρείες και τα ταξίδια από το 2008. Έχει αναφερθεί και γραφτεί για διάφορους ειδησεογραφικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των BBC, CNN, NBC News, Bloomberg και άλλων. Είναι παθιασμένος με το να μοιράζεται την πολυπλοκότητα, τα οφέλη και τα διασκεδαστικά πράγματα της αεροπορικής επιχείρησης. Στείλτε μου email: [email protected]

https://www.airlinereporter.com


Τα σχόλια είναι κλειστά εδώ.

Schreibe einen Kommentar