10 τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας ευχάριστο

0
10 τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας ευχάριστο

Είστε έτοιμοι να κάνετε το σπίτι σας ένα πολύ πιο ευχάριστο περιβάλλον;

Το σπίτι σας είναι κάτι που σημαίνει περισσότερα από τα περισσότερα. Δεν είναι απλώς ένα μέρος στο οποίο μένετε επειδή το έχετε πληρώσει. Γίνεται μέρος της ζωής σου και το χρησιμοποιείς για να εκπροσωπήσεις τον εαυτό σου.

Είναι κάτι που σιγά σιγά ερωτεύεσαι με την πάροδο του χρόνου και συνηθίζεις τόσο πολύ να είσαι κοντά σου. Όταν πρόκειται για τον τρόπο με τον οποίο σας κάνει να νιώθετε, το αποτέλεσμα μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στο πώς πάνε όλα τα άλλα στη ζωή σας.

Λένε ότι πρέπει να εστιάσετε σε πράγματα στη ζωή που είναι πιο κοντά στο σπίτι πριν από οτιδήποτε άλλο, και αυτό είναι απολύτως αλήθεια.

Ο στόχος είναι να βρείτε και να δημιουργήσετε ένα σπίτι που σας δίνει ευχάριστα συναισθήματα παντού. Δεν θέλετε να επιστρέφετε στο σπίτι κάθε μέρα και να αισθάνεστε αρνητικά μόλις καθίσετε.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το σπίτι σας έναν πολύ πιο θετικό και ευχάριστο χώρο. Δεν απαιτεί πολλή δουλειά – είναι απλώς μια περίπτωση σταθερής εμμονής σε μερικά πράγματα. Η εφαρμογή μερικών πρόσθετων έχει επίσης νόημα. Εδώ είναι μερικές ιδέες:

Μεγάλο λευκό σπίτι με μαύρη πόρτα και παντζούρια

Ο δρόμος και η είσοδος

Οι πρώτες εντυπώσεις παίζουν μεγάλο ρόλο στο πώς νιώθετε εσείς (και άλλοι) για το σπίτι. Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο εγκέφαλός σας κρίνει αυτό που βλέπει.

Ποτέ δεν μπορείς να πεις ψέματα στα έντερα σου – θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σου. Αν το συγκρατήσει την έκκληση του σπιτιού είναι όμορφο, τότε κάνει μεγάλη διαφορά ως προς το πώς νιώθεις.

Διατηρήστε τον δίσκο σας καθαρό και αφήστε τον να σας καλωσορίσει στο σπίτι. Έχετε φτάσει ποτέ σε μια μπροστινή πόρτα και νιώσατε σαν να μην θέλετε να μπείτε; Μην επιτρέψετε να είναι η θέση σας.

Επιμείνετε σε ένα θέμα και διακόσμηση

Εάν το σπίτι σας είναι παντού από την άποψη του τρόπου σχεδιασμού του, τότε θα νιώσετε άβολα από την αρχή. Σίγουρα, σε κάποιους αρέσει τα πράγματα να είναι λίγο εκκεντρικά, αλλά αυτή δεν είναι η άποψη για την πλειοψηφία.

Πρέπει να παραμείνετε συνεπείς όσον αφορά την εμφάνιση του σπιτιού σας και να επιμείνετε σε κάτι που σας αρέσει πραγματικά η εμφάνιση. Το μυαλό χρειάζεται μια αίσθηση οικειότητας για να παραμείνει ήρεμο και ικανοποιημένο.

Τακτοποιήστε τα θεμελιώδη

Για να έχει ένα σπίτι μια ευχάριστη και θετική ατμόσφαιρα, πρέπει να χειρίζονται σωστά τα βασικά. Μπορείτε να έχετε όλα τα σχέδια και όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά, αλλά κανένα από αυτά δεν θα έχει σημασία εάν τα βασικά στοιχεία του σπιτιού σας είναι ελαττωματικά ή εντελώς σπασμένα.

Μιλάμε για τις πόρτες, τα παράθυρά σας, τα θεμέλια, τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και τόσες άλλες πτυχές που βρίσκονται πρώτα στη λίστα των θεμάτων. Η ταξινόμηση αυτών είναι αρκετά εύκολη. Μπορείτε να κοιτάξετε όπως του Ανανέωση από τον Andersen Αντικατάσταση παραθύρου και πολλά άλλα αν θέλετε να διορθωθεί η κατάσταση του παραθύρου σας.

Θα υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί εργολάβοι και ειδικοί που θα μπορούν να λύσουν αυτά τα είδη προβλημάτων.

Άνθρωπος που αντικαθιστά το παράθυρο

Βεβαιωθείτε ότι είναι ευρύχωρο

Εάν έχετε ένα σπίτι με άφθονο χώρο, τότε θα νιώσετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας. Θα νιώσετε επίσης πολύ καλύτερα όταν πρόκειται να προσκαλέσετε επισκέπτες.

Κάθε φορά που κάποιος εισέρχεται σε μια νέα περιοχή, χρειάζεται χώρο και χώρο για να μαζευτεί. Μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στην ψυχή σχεδόν οποιουδήποτε.

Εργαστείτε στη συμπεριφορά σας και όλων των άλλων

Αυτό δεν είναι ακριβώς κάτι που σχετίζεται με ένα σπίτι, αλλά μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στο τι θα συμβεί στο σπίτι στο μέλλον, εάν ενεργήσετε ανάλογα. Αν εσύ Μείνε θετικός και παραγωγικές τις περισσότερες μέρες, τότε θα μπείτε στις σωστές συμπεριφορές και μοτίβα σκέψης.

Αυτό θα σας κρατήσει στη συνέχεια να εργάζεστε σκληρά όσον αφορά τη δημιουργία του σπιτιού που επιθυμείτε. Θα είναι επίσης πολύ χρήσιμο όσον αφορά το ηθικό όλων.

The Scent And Atmosphere Παίζουν μέρη

Ο τρόπος με τον οποίο μυρίζει το σπίτι σας μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο στο πώς πάνε τα πράγματα για εσάς – και για όλους τους άλλους που μπαίνουν μέσα. Κανείς δεν θέλει να περάσει χρόνο σε ένα παγωμένο σπίτι με κρύο και υγρασία.

Μπορεί πραγματικά να σας απογοητεύσει και να σας κάνει να μην θέλετε να επιστρέψετε ποτέ. Τα αποσμητικά χώρου και οι καθαριστές θα βοηθήσουν πολύ σε αυτό. Τα αρωματικά κεριά κάνουν επίσης θαύματα αν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε αυτά.

Κεριά και διακοσμητικοί βράχοι

Σκεφτείτε την Ψυχολογία των Χρωμάτων

Ο ΤΡΟΠΟΣ χρωματιστά μπορεί να έχει επίδραση πάνω μας είναι αρκετά τρελό. Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να κρίνουμε ορισμένα συναισθήματα στον τρόπο που φαίνονται ορισμένα χρώματα.

Το μυαλό μπορεί να χειραγωγηθεί από αυτά τα πράγματα πολύ εύκολα. Για παράδειγμα, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο και το μπεζ μπορούν να αναδώσουν μια αίσθηση ζεστασιάς. Αυτός είναι ο λόγος που είναι πολύ δημοφιλή χρώματα. Σκέψου το.

Προσθέστε μερικά σύγχρονα χαρακτηριστικά

Είναι το έτος 2022, οπότε το σπίτι σας θα πρέπει πιθανώς να έχει μερικές ψηφιακές προσθήκες. Είτε πρόκειται για οθόνες στην κουζίνα είτε για αυτοματοποιημένα φώτα καθώς μπαίνετε σε ένα δωμάτιο.

Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικά φανταχτεροί, αλλά μερικές μοντέρνες προσθήκες θα βοηθούσαν στην αίσθηση του χώρου.

Κοιτάξτε τον φωτισμό σε κάθε χώρο του σπιτιού

Ο φωτισμός παίζει τεράστιο ρόλο για δύο λόγους. Πρώτον, θα θέλετε να έχετε μια υπέροχη λάμψη κάθε φορά που ανάβετε τα φώτα.

Πρέπει να δοθεί μια τέλεια έμφαση στα σωστά κομμάτια. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το φυσικό φως από τα παράθυρα. Είναι φρικτό όταν ένα σπίτι δεν χορταίνει από τον ήλιο.

Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας λαμβάνει αυτή τη βιταμίνη D.

Έντονο φως που μπαίνει στο σπίτι από ένα παράθυρο σε βάζα με λουλούδια

Η περιοχή του κήπου

Ο κήπος ενός ανθρώπου υπάρχει κυριολεκτικά για να συμπληρώνει το υπόλοιπο σπίτι. Εάν έχετε έναν κήπο, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλό μέρος.

Δεν χρειάζεται να είναι η υπέροχη, βασιλική αυλή που φαντάζεστε στο κεφάλι σας, αλλά μια όμορφη μικρή περιοχή θα σας έκανε να νιώσετε πολύ καλύτερα. Κοιτάζοντας έξω από το πίσω παράθυρο και βλέποντας ένα τακτοποιημένο μέρος που είναι καλά διατηρημένο μπορεί να σας κάνει να εκτιμήσετε το σπίτι σας πολύ περισσότερο.

Δεν χρειάζεται να είστε ο καλύτερος τοπιογράφος – απλώς φροντίστε τα πράγματα να είναι τακτοποιημένα και τακτοποιημένα τουλάχιστον.

Schreibe einen Kommentar