3 εύκολοι και φθηνοί τρόποι για να φτιάξετε τη βεράντα σας για το καλοκαίρι

2
3 εύκολοι και φθηνοί τρόποι για να φτιάξετε τη βεράντα σας για το καλοκαίρι

Αν είστε κάτι σαν εμάς, η αυλή σας είναι ένα από τα αγαπημένα σας μέρη για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε κατά τους ζεστούς μήνες. Αλλά με τον καιρό, ακόμα και οι πιο αγαπητοί εξωτερικούς χώρους μπορεί να αρχίσει να δείχνει λίγο κουρασμένος και χρειάζεται μια ανανέωση. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να ανανεώσετε τη αυλή σας για το καλοκαίρι χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα, τότε μπορεί να είναι απαραίτητη η ανακαίνιση της βεράντας σας. Με μερικά απλά έργα DIY, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον εξωτερικό σας χώρο σε ένα κομψό και φιλόξενο καταφύγιο.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να αποφασίσετε είναι ο προϋπολογισμός. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια έργα είναι στη διάθεσή σας και για ποια θα χρειαστεί να εξοικονομήσετε χρήματα. Αφού έχετε κατά νου έναν προϋπολογισμό, αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε σε περιοδικά και διαδικτυακούς πόρους για έμπνευση.

Μόλις έχετε μια ιδέα για την εμφάνιση της βεράντας σας, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε την αναμόρφωσή σας. Συγκεντρώσαμε λοιπόν αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να ανανεώσετε τη βεράντα σας για το καλοκαίρι με οικονομικό προϋπολογισμό. Με μερικές απλές συμβουλές και κόλπα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας σε μια όαση που δεν θα θέλετε ποτέ να φύγετε.

Ας αρχίσουμε!

Αίθριο με πέργκολα

Ξεκινήστε με ένα power wash.

Ένας από τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους για να δώσετε νέα πνοή στο αίθριο σας είναι να του δώσετε ένα καλό δυναμικό πλύσιμο. Αυτό θα αφαιρέσει τυχόν βρωμιά, σκόνη ή γύρη που έχει συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου και θα σας αφήσει με μια καθαρή πλάκα για να εργαστείτε.

Εάν τα έπιπλα βεράντας σας φαίνονται λίγο χειρότερα για χρήση, ίσως είναι καιρός να αγοράσετε νέα κομμάτια για να ανανεώσετε τον εξωτερικό σας χώρο. Μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε νέα έπιπλα βεράντας, όπως το υλικό, το στυλ και την τιμή.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή υλικά για αίθρια περιλαμβάνουν τροπικά καταστρώματα από σκληρό ξύλο, καρέκλες, τραπέζια, παγκάκια, καναπέδες και σαλόνια. Όταν επιλέγετε το στυλ επίπλων βεράντας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τι είδους ατμόσφαιρα θέλετε να δημιουργήσετε στον εξωτερικό χώρο σας.

Αν θέλετε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, ίσως θέλετε να επιλέξετε κομμάτια με πιο παραδοσιακή εμφάνιση. Αν θέλετε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, ίσως θέλετε να επιλέξετε κομψά κομμάτια που έχουν καθαρές γραμμές.

Ανδρική αυλή πλυσίματος

Προσθέστε λίγο πράσινο

Τίποτα δεν κάνει έναν υπαίθριο χώρο να μοιάζει περισσότερο σαν όαση από ένα καλά τοποθετημένο πράσινο. Εάν η βεράντα σας δεν έχει φυτά, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να προσθέσετε μερικά. Μπορείτε είτε να πάτε για γλάστρες με φυτά που μπορεί να μετακινηθεί ανάλογα με τις ανάγκες ή να τοποθετήσει μερικά κρεμαστά καλάθια για να φέρει κάθετο ενδιαφέρον στον χώρο σας. Η προσθήκη λίγης πρασινάδας θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τα βλέμματα και θα κάνετε τη βεράντα σας να αισθάνεται πιο συνεκτική.

αξεσουάρ

Εάν το αίθριο σας φαίνεται λίγο άτονο, προσθέτοντας λίγο χρώμα είναι υπέροχο για να το φωτίσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι με τη μορφή μαξιλαριών με έντονα χρώματα ή χαλιών εξωτερικού χώρου, ή ακόμα και με μερικές πολύχρωμες γλάστρες και φυτά.

Προσθέτωντας φωτισμό στην αυλή σας είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τα φωτιστικά με χορδές είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή, αλλά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Φανάρια με ηλιακή ενέργεια ή φώτα τσαγιού διάσπαρτα γύρω από το καθιστικό σας.

Αίθριο με φώτα

Τελικό takeaway:

Καθώς ολοκληρώνετε κάθε έργο, κάντε ένα βήμα πίσω και θαυμάστε τη δουλειά σας. Με λίγη προσπάθεια και φαντασία έχετε μετατρέψει την αυλή σας σε μια όμορφη όαση. Απολαύστε τον νέο σας χώρο και να είστε περήφανοι για τα χρήματα που εξοικονομήσατε κάνοντάς το μόνοι σας!

Schreibe einen Kommentar