5 συμβουλές για τη βελτίωση του σχεδιασμού του μπάνιου σας

0
5 συμβουλές για τη βελτίωση του σχεδιασμού του μπάνιου σας

Όταν πρόκειται για ανακαινίσεις και επανασχεδιασμούς σπιτιών, μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού γεμίζει εύκολα τον αέρα γύρω από το σπίτι σας. Ανάμεσα σε όλα τα μέρη που πολλοί ιδιοκτήτες ανυπομονούν να ανακαινίσουν, η βελτίωση του σχεδιασμού του μπάνιου είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα έργα.

Το μπάνιο μας είναι ένα από τα σημαντικά δωμάτια στο σπίτι μας. Λειτουργεί ως χώρος χαλάρωσης. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχετε το καλύτερο Πράξη ανακαίνιση μπάνιου διαθέσιμες υπηρεσίες όταν σκοπεύετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας. Εκτός από την καλύτερη ομάδα για να θέσει τα θεμέλια και τις βάσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας, είναι επίσης σημαντικό να βοηθήσετε στη διαδικασία ανακαίνισης. Αυτό προσθέτει μια προσωπική πινελιά σε ένα πιο άνετο μπάνιο.

Συγκεντρώσαμε εδώ αρκετές συμβουλές για να βελτιώσετε το σχεδιασμό του μπάνιου σας. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης διακοσμητικά εάν ψάχνατε να ανακαινίσετε το δωμάτιο ή να το αλλάξετε για το έτος.

Νέο μπάνιο με γυάλινο τοίχο

Προσθέστε ένα άγγιγμα της φύσης με μερικά φυτά

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να βελτιώσετε αμέσως το σχεδιασμό του μπάνιου σας είναι να προσθέσετε φυτά σε γλάστρες μέσα σε αυτό. Τα ίδια τα φυτά δεν χρειάζεται να είναι μεγάλα καθώς αποτελούν εμπόδιο αντί για όφελος. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε μικρά φυτά που μπορείτε να τα κόψετε ανά πάσα στιγμή ή ακόμα και ένα φανταχτερό μπονσάι.

Τα φυτά προσθέτουν μια πινελιά φύσης στο μπάνιο σας που συμβάλλει σε μεγαλύτερη ηρεμιστική επίδραση. Κάνουν επίσης τον αέρα πιο φρέσκο ​​χάρη στην παρουσία τους και μόνο. Αυτό τα καθιστά ένα εξαιρετικά ευέλικτο σετ που μπορείτε να προσθέσετε σε οποιοδήποτε μπάνιο.

Μαύρο μπάνιο με φυτά

Εξετάστε περισσότερα κρεμαστά ρούχα

Τα μπάνια είναι σπάνια μεγάλα και είναι κυρίως μικροί χώροι. Αυτός είναι ο λόγος που θα χρειαστείτε όλο το δωμάτιο και την επιφάνεια που μπορείτε να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αισθάνεται τόσο κλειστοφοβικό όσο φαίνεται. Μια εύκολη λύση σε αυτό είναι η προσθήκη στολιδιών και επίπλων. Αυτά αυξάνουν τη διαθέσιμη επιφάνεια χωρίς να καταναλώνουν πολύ χώρο.

Παραδείγματα αυτού είναι μικρά άγκιστρα που μπορείτε να τοποθετήσετε στους τοίχους σας για να σας επιτρέψουν περισσότερες θέσεις για να κρατήσετε τα ρούχα, τις πετσέτες, ακόμη και τα αξεσουάρ σας. Αυτό όχι μόνο το κάνει πιο βολικό αλλά και διασφαλίζει ότι το μπάνιο σας θα έχει μια αίσθηση οργάνωσης. Θα βελτιώσει επίσης το σχεδιασμό του μπάνιου σας.

Μπάνιο με γάντζους

Συνδυασμός σε φυσικό και τεχνητό φως

Ένα από τα πολλά λάθη που τείνουν να κάνουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού όταν βελτιώνουν το σχεδιασμό του μπάνιου τους είναι να ξεχνούν την ύπαρξη φυσικού φωτός. Ο φωτισμός παίζει βασικό ρόλο σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και το μπάνιο σας δεν είναι τόσο διαφορετικό.

Όταν εξετάζετε επανασχεδιάζοντας το μπάνιο σας, σκεφτείτε έναν τρόπο να επιτρέψετε το φυσικό φως στο εσωτερικό, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο ιδιωτικότητας που είχατε με το παλιό σας μπάνιο. Η ισορροπία μεταξύ φυσικού και τεχνητού φωτός είναι δύσκολη. Αλλά αξίζει να αφιερώσετε χρόνο καθώς αποκομίζετε τα πλεονεκτήματα του να έχετε και τα δύο φώτα στο μπάνιο σας.

Το φυσικό φως είναι πιο χαλαρωτικό και εύκολο από το τεχνητό φως και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο χαλαροί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας. Δεν χρειάζεται να ανάβετε τα φώτα σας τόσο συχνά.

Μπάνιο με φυσικό φως

Διατηρήστε τη φρεσκάδα με λίγο εξωτερικό αερισμό

Λίγος καθαρός αέρας μπορεί να κάνει τη διαφορά σε έναν μικρό χώρο όπως το μπάνιο σας. Σκεφτείτε να προσθέσετε εξαερισμό όχι μόνο για την υγεία σας, αλλά και για να επιτρέψετε τον καθαρό αέρα μέσα στο μπάνιο σας. Η λήψη αέρα απευθείας από το ύπαιθρο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο ανανεωμένοι το πρωί, ενώ παράλληλα κάνει το μπάνιο σας πιο άνετο για να μείνετε μέσα.

Μπάνιο με εξαερισμό

Χρησιμοποιήστε κόγχες και εσοχές

Όταν πρόκειται για τη βελτίωση του σχεδιασμού του μπάνιου σας, σπάνια θέλετε να το επεκτείνετε καθώς ο υπερβολικός χώρος μπορεί να φαίνεται σπάταλος και μη πρακτικός. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα τόσο μικρό δωμάτιο είναι να χρησιμοποιήσετε μικρές κόγχες και εσοχές για να αποθηκεύσετε περισσότερα πράγματα μέσα.

Schreibe einen Kommentar