5 τρόποι για να μάθετε εάν ένας ψηφιακός εκπαιδευτής είναι κατάλληλος για εσάς

2
5 τρόποι για να μάθετε εάν ένας ψηφιακός εκπαιδευτής είναι κατάλληλος για εσάς

Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά

Αυτές τις μέρες, καμία δουλειά δεν είναι ασφαλής από τα ρομπότ — συμπεριλαμβανομένης της δουλειάς ενός προσωπικού γυμναστή. Αλλά πώς ξέρετε εάν μπορείτε να αντικαταστήσετε τον αξιόπιστο οδηγό σας στο γυμναστήριο με μια εφαρμογή;

Εδώ είναι πέντε πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε προτού ακυρώσετε την επόμενη προπόνησή σας και επιλέξετε έναν ψηφιακό προπονητή.

1. Κόστος

Ένας personal trainer, είτε σε γυμναστήριο είτε όχι, είναι ακριβός. Αλλά αν έχετε κάνει την έρευνά σας και ζητήσατε συστάσεις, συνήθως ισχύει το παλιό ρητό – παίρνετε αυτό που πληρώνετε.

Εάν η πληρωμή για έναν personal trainer δεν είναι στον προϋπολογισμό σας, τότε μια εφαρμογή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Αλλά και οι περισσότερες από τις καλές εφαρμογές δεν είναι δωρεάν. Έχω εξετάσει δεκάδες εφαρμογές γυμναστικής και οι περισσότερες από αυτές προσφέρουν δωρεάν περιεχόμενο, αλλά αν θέλετε ποικιλία, πρέπει να εγγραφείτε. Οι περισσότεροι ξεκινούν με μια δωρεάν δοκιμή, ακολουθούμενη από ένα τέλος συνδρομής που μπορεί να κυμαίνεται από 1,50 $/μήνα έως περίπου 20 $/μήνα. Εάν πληρώνετε περισσότερα από αυτό, καλύτερα να πάρετε έναν πραγματικό εκπαιδευτή ρομπότ.

Επαγγελματική συμβουλή: Εάν εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή σε μια συνδρομητική εφαρμογή γυμναστικής, μην ξεχάσετε να την ακυρώσετε εάν δεν σας αρέσει. Ορίστε μια υπενθύμιση στο τηλέφωνό σας για μια ή δύο ημέρες πριν από τη λήξη της δοκιμής, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρεωθείτε για μια εβδομάδα, μήνα ή ακόμα και ένα χρόνο που δεν θα χρησιμοποιήσετε.

Φυσικά, αν κατά λάθος πληρώσετε για μια εφαρμογή, αυτό μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που σας κάνει να τη χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία. Κάτι που με φέρνει στην επόμενη ερώτηση που πρέπει να εξετάσετε — τι σας κρατά υπεύθυνο για την άσκηση;

Κατεβάστε το "Σχέδιο άσκησης για αρχάριους που λειτουργεί" Ηλεκτρονικό Βιβλίο

2. Υπευθυνότητα

Δεν είναι ντροπή να χρειάζεσαι κάποιου είδους εξωτερικό κίνητρο για άσκηση. Έτσι, αν διαπιστώσετε ότι οι τακτικές προπονήσεις είναι δύσκολες χωρίς ραντεβού με έναν προσωπικό γυμναστή που θα σας επαινέσει για κάθε ένα από τα υπέροχα squat σας, τότε μια εφαρμογή μπορεί να μην είναι αρκετή για να σας κρατήσει.

Εάν δεν βρείτε ότι χρειάζεστε την τεχνογνωσία ενός προσωπικού γυμναστή, ένας εκπαιδευτικός φίλος μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά. Τα τακτικά ραντεβού στο γυμναστήριο ή η υπαίθρια άσκηση με φίλους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε υπεύθυνοι. Και όχι ότι έχω κάτι ενάντια στο να πιάσω ένα ποτό με έναν φίλο, αλλά το να πιάσεις μερικούς αλτήρες είναι πολύ πιο υγιεινό (εκτός αν τους ρίξεις στα γυμνά πόδια σου, οπότε μην το κάνεις.)

Εάν εσείς και οι φίλοι σας έχετε διαφορετικά προγράμματα ή ακόμα και αν ζείτε μακριά ο ένας από τον άλλο, μπορείτε να είστε φίλοι γυμναστικής. Έχετε Apple Watch; Εάν οι φίλοι σας έχουν ένα, μπορείτε να συνδεθείτε μαζί τους μέσω της εφαρμογής Δραστηριότητας iPhone.

Ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε Κοινή χρήση στο κάτω μέρος και μετά πατήστε το σύμβολο συν στην επάνω δεξιά γωνία να στείλετε ένα email στους φίλους σας για να τους ρωτήσετε αν θέλουν να μοιραστούν τη δραστηριότητα μαζί σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ειδοποιηθείτε όταν ολοκληρώνουν τις προπονήσεις ή επιτυγχάνουν τους στόχους τους, ώστε να εμπνευστείτε περισσότερο για να ολοκληρώσετε τους δικούς σας, ειδικά αν είστε ανταγωνιστικοί.

Apple Watch

Εάν δεν έχετε ρολόι Apple, μπορείτε ακόμα να εμπνεύσετε και να εμπνευστείτε από μακρινούς φίλους μέσω κειμένου. Δύο από τους φίλους μου και εγώ ξεκινήσαμε αυτό που λέμε «The 100 Squats Club». Προσπαθούμε να κάνουμε 100 squats την ημέρα και. όταν τα κάνουμε, στέλνουμε ένα μήνυμα στο κείμενο της ομάδας μας. Είναι τόσο απλό, αλλά λειτουργεί.

3. Τραυματισμός

5 τρόποι για να μάθετε εάν ένας ψηφιακός εκπαιδευτής είναι κατάλληλος για εσάςΕάν είστε νέος στην άσκηση, έγκυος ή αναρρώνετε από τραυματισμό ή είστε επιρρεπείς σε τραυματισμούς, ένας πραγματικός προπονητής μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Πολλές από τις εφαρμογές γυμναστικής που έχω δοκιμάσει είναι υπέροχες για να δείχνουν ή να εξηγούν πώς είναι η καλή φόρμα, αλλά δεν θα μπορούν να σας πουν εάν η στάση σας με άροτρο πρόκειται να σας προκαλέσει μόνιμο τραυματισμό στον αυχένα.

Μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές προπόνησης ονομάζεται Aaptive. Οι προπονήσεις τους είναι μόνο ήχου, επομένως δεν χρειάζεται να έχετε tablet ή ροή σε μια smart TV ή να κοιτάτε ένα βίντεο στο τηλέφωνό σας. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να βασιστείτε στην περιγραφή τους για ορισμένες κινήσεις. Τα χρησιμοποιώ για τρέξιμο σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, άρση βαρών και γιόγκα, αλλά δεν ξέρω αν θα ήμουν τόσο άνετη όσο είμαι σε αυτές τις προπονήσεις αν δεν είχα γυμναστεί για όσο καιρό έκανα.

Επαγγελματική συμβουλή: Θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε νέα ρουτίνα άσκησης και τίποτα δεν είναι καλύτερο να ακούτε το σώμα σας όταν προπονείστε. Είμαστε συνήθως καλύτεροι από όσο νομίζουμε ότι γνωρίζουμε πότε πρέπει να σταματήσουμε μια συγκεκριμένη άσκηση.

4. Ποικιλία

5 τρόποι για να μάθετε εάν ένας ψηφιακός εκπαιδευτής είναι κατάλληλος για εσάςΟ σύζυγός μου τρώει το ίδιο πρωινό που τρώει σχεδόν κάθε μέρα από τότε που τον γνώρισα πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια. Θα έτρωγα κάτι διαφορετικό κάθε μέρα αν μπορούσα. Εάν επιθυμείτε ποικιλία όπως εγώ, ένας ψηφιακός εκπαιδευτής μπορεί να είναι κατάλληλος για εσάς.

Οι περισσότερες εφαρμογές προσωπικής προπόνησης προσφέρουν προπονήσεις σε πολλά διαφορετικά στυλ άσκησης. Με 19,95 $ το μήνα, Καθημερινό έγκαυμα είναι μια από τις πιο ακριβές εφαρμογές προπόνησης που έχω δοκιμάσει, αλλά έχουν επίσης τη μεγαλύτερη ποικιλία.

Την τελευταία φορά που έλεγξα, η εφαρμογή διαθέτει πάνω από χίλιες προπονήσεις σε άρση βαρών, γιόγκα, πιλάτες, HIIT, χορό και άλλα. Μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένες περιοχές, να επιλέξετε από διαφορετικό εξοπλισμό ή να επιλέξετε προπονήσεις κατά μήκος. Το Aaptive σάς δίνει επίσης πρόσβαση σε χιλιάδες προπονήσεις και μπορείτε επίσης να επιλέξετε το στυλ μουσικής που θέλετε να ακούτε στο παρασκήνιο.

Αν η ιδέα των χιλιάδων προπονήσεων φαίνεται συντριπτική, υπάρχουν επίσης πολλές εφαρμογές που προσφέρουν μόνο ένα στυλ προπόνησης. Η λιγότερο ακριβή εφαρμογή που έχω δοκιμάσει ήταν Yoga Studio με λιγότερο από δύο δολάρια το μήνα εάν πληρώνετε για ολόκληρο το έτος. Αλλά ακόμα και μετά τη χρήση του για ένα χρόνο, δεν έχω εξαντλήσει όλους τους διαφορετικούς δασκάλους και τάξεις. Μπορείτε επίσης να το συγχρονίσετε με το ημερολόγιό σας για να προσθέσετε αυτόματα μαθήματα στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

5. Χρόνος

Δεν είμαι πια νέα μαμά, αλλά Δεν έχω ξεχάσει εκείνες τις μέρες που είσαι τυχερός αν έχεις χρόνο να βουρτσίσεις τα δόντια σου δύο φορές την ημέρα, πόσο μάλλον να συναντηθείς με έναν personal trainer. Και όταν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο, είναι δύσκολο να προγραμματίσετε γύρω από αυτόν. Νέα μαμά ή αλλιώς, εάν εργάζεστε πολλές ώρες ή πηγαίνετε στο σχολείο, τα μαθήματα στο γυμναστήριο ή οι ώρες προπονητή σας μπορεί να μην ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας.

Οι εφαρμογές προπόνησης σάς επιτρέπουν να ασκείστε όταν θέλετε, όπου θέλετε και για όσο χρόνο έχετε, ακόμα κι αν είναι μόνο δέκα λεπτά. Αν έχω ένα προσωπικό μότο είναι το εξής: επειδή δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις τίποτα.

Είναι κατάλληλος ένας Digital Trainer για εσάς;

Είναι κατάλληλος ένας Digital Trainer για εσάς;

Είχα μερικούς καταπληκτικούς προπονητές στη ζωή μου, ειδικά όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδί και μετά επανήλθα σε φόρμα. Αυτή η προπονήτρια λεγόταν Χόλι και είχε δύο μεγάλα παιδιά και ήταν περίπου στην ηλικία που είμαι τώρα. Εκείνη την εποχή, θυμάμαι να εμπνέομαι τόσο πολύ από τη δύναμη και την αντοχή της. Σηκώναμε βάρη μαζί και τρέχαμε μαζί και μου δίδαξε τεχνικές που εξακολουθώ να χρησιμοποιώ δεκαέξι χρόνια αργότερα.

Παρόλο που τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα τώρα, φαίνεται να έχω λιγότερο χρόνο για να πάω στο γυμναστήριο. Η καριέρα μου παίρνει περισσότερες ώρες της ημέρας και περνάω πολύ χρόνο οδηγώντας τα παιδιά μου εδώ κι εκεί. Σε περίπτωση που θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί ως οικογένεια, θέλω να είμαι εκεί για αυτούς.

Έτσι, καθώς το πρόγραμμά μου γίνεται λιγότερο προβλέψιμο, βρίσκομαι να βασίζομαι περισσότερο σε ψηφιακούς εκπαιδευτές που είναι πάντα εκεί για μένα σε κάθε τρελή ώρα έχω χρόνο να ασκηθώ. Όταν αποφασίζω να κάνω κάποιο άγριο νέο είδος άσκησης, όπως η γιόγκα μωρού με κατσίκα, συνήθως επιστρατεύω τις υπηρεσίες ενός πραγματικού εκπαιδευτή (που έχει πρόσβαση στις δικές του κατσίκες), αλλά τις περισσότερες φορές μια εφαρμογή λειτουργεί απλώς πρόστιμο.

Ποια είναι η εμπειρία σας; Έχετε μια εφαρμογή γυμναστικής που προτείνετε; Θα ήθελα πολύ να το ακούσω.

Η Μέγκαν Μορόνε στο InstagramΗ Μέγκαν Μορόνε στο Twitter
Μέγκαν Μορόνε
Η Megan Morrone είναι συγγραφέας, παραγωγός podcast και παρουσιάστρια Αυτή την εβδομάδα στο Tech (TWiT.tv), καλύπτοντας νέα τεχνολογίας, iPhone, iPad, Internet of Things, το Smart Home και πολλά άλλα. Προηγουμένως ήταν μία από τις οικοδέσποινες της εκπομπής της καλωδιακής τηλεόρασης Οι προφύλαξη οθόνης στην Tech TV.

Έχει επίσης εργαστεί ως συγγραφέας στη Microsoft και ως ανθρώπινη μηχανή αναζήτησης για μια εταιρεία που χάθηκε στο πρώτο Dot Com Boom. Είναι μαμά τριών εφήβων, ενός πιτ μπουλ και ενός πύθωνα με μπάλα και είναι σύζυγος ενός συζύγου.

Schreibe einen Kommentar