5 υπέροχοι τρόποι για να ανανεώσετε το σπίτι σας αυτή την άνοιξη

1
5 υπέροχοι τρόποι για να ανανεώσετε το σπίτι σας αυτή την άνοιξη

Αυτή τη στιγμή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανανεώσετε το σπίτι σας αυτή την άνοιξη. Μια κοινή παρανόηση που έχουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται καλύτερο και να είναι πιο φιλόξενο.

Η αλήθεια είναι ότι, με μερικές συμβουλές και ιδέες, μπορείτε να χαρίσετε στο σπίτι σας ένα ανοιξιάτικο ξύπνημα χωρίς να ξοδέψετε πολλά. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές για να ομορφύνετε το σπίτι σας αυτή την άνοιξη ακόμα και όταν δεν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό.

Μοντέρνο σαλόνι

Προσθέστε λίγο χρώμα στο σπίτι σας

Το χρώμα μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο πώς φαίνεται το σπίτι σας και πόσο ελκυστικό είναι. Η προσθήκη μιας στρώσης χρώματος στους τοίχους ή το βάψιμο των επίπλων είναι εύκολο να γίνει και υπάρχουν πολλοί οδηγοί για αυτό.

Εκτός από τους τοίχους, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας, του μπάνιου και του υπνοδωματίου και μην ξεχάσετε να προσθέσετε μερικά χρώματα έμφασης, ώστε το σπίτι σας να μην φαίνεται μονότονο.

Καθώς σκέφτεστε χρώματα για να προσθέσετε στο σπίτι, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε χαρούμενα χρώματα για πράγματα όπως πετσέτες, χαλιά και διακόσμηση. Εάν δεν θέλετε να βγείτε έξω και να αγοράσετε όλα τα νέα αντικείμενα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο χρώμα στο σπίτι χρησιμοποιώντας acσεντ μαξιλάρια.

Αναδιάταξη των επίπλων

Μερικές φορές συνηθίζουμε τόσο πολύ στη διάταξη των επίπλων στα σπίτια μας που δεν βλέπουμε άλλο τρόπο να τα τακτοποιήσουμε. Μπορείτε να φρεσκάρετε το σπίτι σας αναδιατάσσοντας τα έπιπλα.

Μπορείτε να το αλλάξετε έτσι ώστε να έχετε νέους χώρους καθιστικού και εστιακά σημεία στο σπίτι. Η αναδιάταξη των επίπλων σας δίνει επίσης την ευκαιρία να καθαρίσετε από κάτω.

Πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν καλή δουλειά στο καθάρισμα κάτω από τα έπιπλά τους και η αναδιάταξη των επίπλων σας δίνει την ευκαιρία να το κάνετε.

σαλόνι

Πάρτε ένα νέο κρεβάτι

Όταν κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας αυτή την άνοιξη, μην παραβλέπετε την κρεβατοκάμαρα. Το υπνοδωμάτιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια στο σπίτι σας γιατί εδώ ξεκουράζεστε και αναζωογονείτε. Μια ουσιαστική αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στην κρεβατοκάμαρα είναι να αποκτήσετε ένα νέο κρεβάτι.

Ένα καλό κρεβάτι μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην εμφάνιση της κρεβατοκάμαρας, ειδικά αν έχετε ένα με υπέροχο ντιζάιν κεφαλάρι και ένα που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας.

Πότε επιλέγοντας ένα κρεβάτιθέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχει το σωστό μέγεθος γιατί, διαφορετικά, θα φαίνεται παράταιρο αν είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο.

Το κρεβάτι θα καθορίσει επίσης το μέγεθος του στρώματος που θα πάρετε, κάτι που είναι μια άλλη αλλαγή που πρέπει να εξετάσετε, ειδικά εάν έχετε το τρέχον στρώμα σας για περισσότερα από οκτώ χρόνια.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτός ο οδηγός διαστάσεων κρεβατιού για να κατανοήσετε τα μεγέθη κρεβατιού και στρώματος, ώστε να ξέρετε για τι μιλάει ένας πωλητής όταν ψωνίζει το ένα ή και τα δύο.

Προσθέστε μερικά φυτά

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να φέρεις την ύπαιθρο. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι τα χρώματα και τα λουλουδάτα αρώματα είναι το καλύτερο μέρος της σεζόν. Το πώς θα επιλέξετε να το κάνετε και τους τύπους φυτών και λουλουδιών που θα προσθέσετε στο σπίτι εξαρτάται από εσάς, αλλά έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Εάν υποφέρετε από αλλεργίες, μπορείτε να εξετάσετε τις συνθέσεις faux λουλουδιών. Επίσης, ελέγξτε εάν τυχόν φυτά που φέρνετε μπορεί να είναι επιβλαβή για τα κατοικίδια ζώα σας, εάν έχετε.

φυτά στο σαλόνι

Μετάβαση σε ελαφρύ κρεβάτι

Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να αφήσετε τα βαρύτερα υφάσματα και να φέρετε πιο ελαφριά. Η χρήση ελαφρύτερων υφασμάτων μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά Πώς κοιμάσαι και την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου που παίρνετε.

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος, χρήμα και προσπάθεια για να επηρεάσετε το σπίτι σας. Χρειάζεται μόνο να ελέγξετε τι πρέπει να αλλάξετε ή να προσθέσετε για να κάνετε το σπίτι να φαίνεται καλύτερο και να αισθάνεστε πιο φιλόξενο.

Schreibe einen Kommentar