6 Λειτουργίες Recliner που πρέπει να αναζητήσετε το 2022

1
6 Λειτουργίες Recliner που πρέπει να αναζητήσετε το 2022

Οι ανακλινόμενες καρέκλες δεν είναι μόνο για άνεση. βοηθούν επίσης στην κυκλοφορία του αίματος μειώνοντας την πίεση στα νεύρα και τους μύες σε όλο το σώμα. Ως εκ τούτου, τα χαρακτηριστικά ανάκλισης είναι ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψάχνετε για ένα νέο. Μπορούν να σας εμπλουτίσουν διακόσμηση σπιτιού.

Όταν καθόμαστε όρθιοι για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, το σώμα μας μπορεί να υπόκειται σε αυξημένη πίεση σε ορισμένες περιοχές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να νιώθουμε πόνο αφού καθόμαστε όλη μέρα όρθια σε μια καρέκλα γραφείου ή σε κάθισμα αυτοκινήτου. Ένα ανάκλιντρο θα αφαιρέσει μέρος αυτού του στρες από το σώμα σας. Αυτό το κάνει επιτρέποντάς σας να ξαπλώνετε ενώ μπορείτε ακόμα να παρακολουθείτε τι συμβαίνει γύρω σας (ή ακόμα και να κοιμάστε).

Άτομο που κοιμάται σε ανάκλιντρο

Ευρύχωρη καρέκλα

Μια ευρύχωρη καρέκλα κάνει για το το πιο άνετο ανάκλιντρο καθώς σας επιτρέπει να απλωθείτε και να χαλαρώσετε.

Γιατί; Γιατί όσο περισσότερος χώρος υπάρχει σε μια ανάκλιση, τόσο πιο άνετη θα είναι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να μοιραστείτε την καρέκλα σας με κάποιον άλλο (κάτι που συμβαίνει συχνά). Στην πραγματικότητα, ορισμένοι κατασκευαστές κατασκευάζουν ακόμη και ειδικές υπερμεγέθεις καρέκλες που προορίζονται μόνο για δύο άτομα.

Για όσους είναι ψηλοί ή βαρύτατοι (και επομένως χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη ενώ κάθονται), η ύπαρξη μιας υπερμεγέθους καρέκλας θα σας βοηθήσει επίσης να διασφαλίσετε ότι χωράνε άνετα στο νέο τους έπιπλο. Δεν θα νιώσουν ότι πιέζονται από τις μικρές του διαστάσεις.

φαρδύτερο ανάκλιντρο

Υποστήριξη πλάτης

Όταν αγοράζετε ένα ανάκλιντρο, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι υποστήριξη πλάτης. Είναι σημαντικό να μπορείτε να κάθεστε στην καρέκλα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αισθάνεστε καμία ενόχληση ή πόνο.

Η πλάτη σας θα πρέπει να στηρίζεται πλήρως ανά πάσα στιγμή και όχι σκυμμένη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα με τη στάση σας. Και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε προβλήματα στην πλάτη στο δρόμο.

Οι καλύτερες ξαπλώστρες έχουν πλάτες που είναι αρκετά ψηλές ώστε να μπορείτε να κάθεστε όρθια χωρίς να χρειάζεται να γέρνετε προς τα εμπρός ή να σκύβετε καθόλου. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή της καταπόνησης των μυών και θα κρατήσει τον λαιμό σας από το να λυγίσει πολύ προς τα εμπρός για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν το να κάθεστε όρθια δεν είναι δυνατό λόγω περιορισμών στο σχεδιασμό ή την κατασκευή, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει άλλη διαθέσιμη επιλογή. όπως το κατέβασμα των ποδιών εκατέρωθεν (ανάλογα με τον τρόπο που γέρνουν).

Ψηλή πλάτη

Επιλογή μασάζ και θέρμανσης

Οι επιλογές μασάζ και θέρμανσης είναι εξαιρετικές για άνεση και χαλάρωση. Επομένως, είναι απαραίτητο εάν θέλετε ένα ανάκλιντρο που θα κάνει το σώμα σας να νιώθει καλά.

Εάν η καρέκλα έχει ρυθμίσεις μασάζ και θέρμανσης, θα πρέπει να έχει ρυθμιζόμενη ένταση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε πόσο δυνατό είναι το μασάζ. Και επίσης πόση θερμότητα παράγεται από την πλάτη ή το υποπόδιο.

Οι καρέκλες μασάζ είναι ιδιαίτερα ιδανικές για τη χαλάρωση των τεντωμένων μυών μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Θα βοηθήσουν με τους μυϊκούς πόνους και την ένταση σε κάθε είδους περιοχές. Αυτό περιλαμβάνει τον λαιμό, τους ώμους, τα χέρια, το άνω μέρος της πλάτης, το κάτω μέρος της πλάτης και τα πόδια σας.

Τα θερμαινόμενα καθίσματα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη χαλάρωση των σφιγμένων μυών σε αυτές τις περιοχές καθώς και στη διατήρηση της ροής του αίματος σε αυτά (πράγμα που τους διατηρεί υγιείς).

Εάν θέλετε να χαλαρώσετε περισσότερο από τα χαρακτηριστικά μασάζ της καρέκλας σας, τότε αναζητήστε ένα με διάφορους τρόπους, όπως μασάζ με ζύμωμα ή κύλιση. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τον τύπο μασάζ που θα ήθελαν πατώντας απλώς ένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο πριν καθίσουν. Δεν χρειάζεται να σηκώνεστε κάθε φορά.

Μασάζ ανάκλιντρο

Ενα εκτεταμένο υποπόδιο είναι ένα χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Το υποπόδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την καρέκλα είτε σε όρθια είτε σε ανάκλιση.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με την καρέκλα σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις θέσεις της. Αυτά είναι; πλήρως ανασηκωμένο, πλήρως χαμηλωμένο, κάθεται όρθια με τα πόδια του στο πάτωμα και κάθεται όρθια με τα πόδια τεντωμένα στο υποπόδιο.

Όταν θέλετε να χαλαρώσετε, το υποπόδιο είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Θα έχετε να επιλέξετε είτε ένα σταθερό είτε ένα ρυθμιζόμενο υποπόδιο που μπορεί να επεκταθεί ή να ανασυρθεί κατά βούληση.

Το υποπόδιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ενώ κάθεστε όρθια. Αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να κάνουμε κάποια στιγμή όταν τα αγαπημένα μας πρόσωπα αποφασίζουν ότι χρειάζονται τη βοήθειά μας σε κάτι. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν έχουν διάθεση για χαλάρωση αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει πάντα χώρος για αυτούς σε αυτό το εκτεταμένο υποπόδιο όταν επιστρέφουν από τη δουλειά εξαντλημένοι.

Εκτεταμένο υποπόδιο

Ανθεκτική σχεδίαση

Ο ανθεκτικός σχεδιασμός είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες όταν επιλέγετε ένα ανάκλιντρο. Δυστυχώς, μερικοί άνθρωποι είναι απρόσεκτοι και δεν θυμούνται πάντα να περιποιούνται τα έπιπλά τους με προσοχή.

Είναι σημαντικό η κατασκευή του πλαισίου της ανάκλινής σας να είναι αρκετά στιβαρή, ώστε να μην σπάσει από τον χονδρό χειρισμό της.

Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε πόσο καλά κατασκευασμένη θα είναι η μελλοντική σας καρέκλα είναι μέσω κριτικών πελατών και εκτεταμένων εγγυήσεων που προσφέρει ο κατασκευαστής. Αν ψάχνετε για μια ανθεκτική ανάκλιση, αναζητήστε μοντέλα που προσφέρουν εγγύηση που διαρκεί περισσότερο από ένα έτος (ιδανικά τουλάχιστον πέντε χρόνια).

Αυτό μπορεί να κοστίσει περισσότερο εκ των προτέρων, αλλά θα σας εξοικονομήσει χρήματα σε επισκευές με την πάροδο του χρόνου.

Ακουμβών

Λειτουργία τηλεχειριστηρίου

Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα από το άγχος της χειροκίνητης ανάκλισης της ανάκλινής σας. Αναζητήστε ένα με λειτουργία τηλεχειρισμού. Δεν είναι απλά βολικό. Σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται πλέον να απλώνετε αδέξια το σώμα σας ενώ κάθεστε για να επαναφέρετε την καρέκλα σας σε μια άνετη θέση.

Αναζητήστε ένα με κουμπιά διαγραφής στο τηλεχειριστήριο και μεγάλη οθόνη, ώστε να μπορείτε να βλέπετε εύκολα ποιο κουμπί πατάτε, ακόμα κι αν τα φώτα είναι σβηστά ή είναι σκοτάδι στο δωμάτιο.

Τα καλύτερα τηλεχειριστήρια έχουν κουμπιά που βρίσκονται σε βολική τοποθεσία ακριβώς εκεί που πρέπει (όπως κάτω από τον αντίχειρά σας). Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν ασύρματες δυνατότητες, έτσι ώστε οι μπαταρίες να μην παρεμποδίζουν την εύκολη μετάβαση μεταξύ καθίσματος και ξαπλώματος χωρίς να διακόπτεται η επαφή με την κύρια μονάδα.

Ξαπλώστρα με τηλεχειρισμό

Τελικές σκέψεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Recliner

Τα ανάκλιντρα είναι άνετα και χαλαρωτικά. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν δημιουργούνται όλα τα ανάκλιντρα ίσα. Στην πραγματικότητα, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά ξαπλώστρας για τα οποία μιλήσαμε εδώ μπορούν να βρεθούν μόνο σε μοντέλα με υψηλότερες τιμές, επομένως ίσως χρειαστεί να ανταλλάξετε μερικά από αυτά με ένα φθηνότερο προϊόν.

Τούτου λεχθέντος, όταν έρθει η ώρα να αγοράσετε την επόμενη ξαπλώστρα σας, δεν υπάρχουν πολλοί παράγοντες πιο σημαντικοί από το να βεβαιωθείτε ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε παραπάνω.

Schreibe einen Kommentar